Sadece forum ile alakalı da değil aslında , bizim ülkede siyaset desteklediğin partiyi veya adamı yanlış yaptığını bilsende deli gibi savun ve hiç bir hatasını kabullenme ? Siyaset ve tartışma kültürü yok , sadece desteklediğim partiyi nasıl savunabilirim ve karşı tarafı nasıl kötüleyebilirim üzerine kurulmuş bir düzen var.Her zaman söylerim bu foruma bence siyaset bulaşmamalı.. Zaten bizim milletin siyaset tartışması da bir tuhaf.. Sonu gelmez.. Herkesin görüşü içinde kalsın boşverin.. Kim memnunsa onunla devam etsin ?
Hocam eleştiriye de tahammül olmayınca, ama bu böyle diyor bunu silin mantığı güdüyorlar.Her zaman söylerim bu foruma bence siyaset bulaşmamalı.. Zaten bizim milletin siyaset tartışması da bir tuhaf.. Sonu gelmez.. Herkesin görüşü içinde kalsın boşverin.. Kim memnunsa onunla devam etsin ?
Boşuna çabalıyorsun, siyasete giren ne kadar mesaj varsa sildim.Dedi mesajları kendi silen moderatör ?
Tartışmayı benim başlattığımı düşünmenizi doğal bulduğumu zaten söylemiştim tekrar etmenize gerek yoktu ben size katılıyorumBoşuna çabalıyorsun, siyasete giren ne kadar mesaj varsa sildim.
Sen gelip sana yazmadığım halde başkasına yazdığım mesajı alıntılayıp tartışmayı başlattın ve hala hatanı kabul etmemekte ısrar ediyorsun.
Konuya gelip yazmak zorunda değilsin, kendi rızanla tıkladın. Bana hava hoş.
Mesajlar orada duruyor. Ben Alperentoy'a yazmışım, siz de alınıp bana yanıt vermişsiniz.Tartışmayı benim başlattığımı düşünmenizi doğal bulduğumu zaten söylemiştim tekrar etmenize gerek yoktu ben size katılıyorum
Ben sizin kendinizle çeliştiğinizi düşünüyorum ne var bunda tavsiyem biraz rahatlayın eleştiriye açık olun dünya daha güzel bir yer haline gelir
Alıntı yapmak yerine, mevcut mesajını düzenleyince göremeyeceğimi mi sandın?Dedi mesajları kendi silen moderatör ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Türk siyasetindeki temel sorun şu: Maalesef muhalefet yok ve 18 yıldır kesintisiz kazanan bir İktidar var. Hal böyle olunca bir taraf sürekli kaybedip sürekli umutları boşa çıkınca doluyor doluyor doluyor ve işin sonu milletin iradesini kabul etmemeye, Cumhurun Başkanına hakaretlere kadar gidiyor.
Allahtan arada yılmaz özdil çıkıp stand up falan yapıyorda biraz olsun rahatlıyorlar. Empati yapıyorum ve hak veriyorum. Şahsen benim siyasi düşüncem bu yüce millet tarafından bu kadar kez ret yese ben de sinir sıkıntı sahibi olurdum
Arkadaş forumda sadece kendi düşüncesini istiyor, sorun o.Arkadaşlar gündem,teknik vb konuları siyasi çekişme alanını çevirip
kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok.
Girin Mevzular alanına ne yazıyorsanız yazın.
Mevzular
Akıllı Saatler, Akıllı Telefonlar, Android Box, Beyaz Eşya, Bilgisayar Sistemleri, Klima, Küçük Ev Aletleri, Televizyon, Uydu Cihazları hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com
Moderatör olmuşsunuz lakin forumun işleyişinden haberiniz yokAlıntı yapmak yerine, mevcut mesajını düzenleyince göremeyeceğimi mi sandın?
Ortada hakaret eden varsa yönetime rapor edersin, eleştiri ile hakaret arasında ince çizgi belli sonuçta.
Hatanı kabullenmeyip aynı şeyleri defalarca söyleyince haklı çıkmıyorsun.
Amacın trollük yapmaksa bu forumun trollere yedirilmeyeceğini anlaman gerek.
Yine de bana rahatsız diyemezsin. Bir süre tatil sana iyi gelecektir.Moderatör olmuşsunuz lakin forumun işleyişinden haberiniz yok
Neyse durun ben size anlatayım:
Forumda bir mesaj yazdıktan sonra ayrı bir mesaj daha yazarsanız ve arada başka mesaj yoksa sistem otomatik olarak birleştiriyor hatta kocaman otomatik birleştirildi diye de yazıyor.
Düzenleyip sizden kaçırılan bir şey yok yani boşa kuruntu yapmayınız zira yakaladığınız bir durum yok yine çattınız Bu kadar rahatsızlık size zarar verecek hepimiz üzülürüz rahatlayınız