Tarayıcı için iyi bir dizi site Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eediz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bilgisayara Kodi, içine SeyirTürk kurun.
macbook ve iphone var ikisinden de yansıtamıyorım. Tek şikayet ettiğim nokta bu oldu gerçekten. Hatta şikayet kaydı oluşturdum. Neden airplay desteği yok?

macbook ve iphone var ikisinden de yansıtamıyorım. Tek şikayet ettiğim nokta bu oldu gerçekten. Hatta şikayet kaydı oluşturdum. Neden airplay desteği yok?

Lisans bedeli nedeniyle olabilir.

Penguenler elmaları ,elmalar da penguenleri sevmezler :kiskis
Büyük yeğenim hdmi ile izliyor mac ile :)

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bilgisayardan tv 'ye bağlantı.
Birde kablosuz klavye tamam.

Bilgisayardan tv 'ye bağlantı.
Birde kablosuz klavye tamam.
macbook baplanmıyor hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ip adresini değiştirdim. 4 saattir 1080p de tek bir takılma olmadı. ip değiştirmek işe yaradı. Teşekkürler.

Nereye bağlanmıyor anlamadım.
Oğlumda var hdmi ile bağlanıyor.

seg marka içinde alabilirmiyim link hiç bir siteden açamıyorum flash desteği yok :s

Aynen.
Bende oğluma sordum, şimdi bilemem onun ki 2020 mi 2021 model mi belkide eskidir hdmi yaz diğer sistemden bahsetmeyelim ezilir ergen dedi.
Yoksa hdmi kullanacak kadar düşmedik.

Aynen.
Bende oğluma sordum, şimdi bilemem onun ki 2020 mi 2021 model mi belkide eskidir hdmi yaz diğer sistemden bahsetmeyelim ezilir ergen dedi.
Yoksa hdmi kullanacak kadar düşmedik.
İp ucu vereydin bari diğer sistem hakkında :)

güncel netflix dizileri yükleniyor bu siteye o kasılmalar sitelerin video oynatıcısı birde reklamlardan oluyor ben tv' pc taktım adb yüklü az sorun oluyor alternatif oynatıcısı olan siteleri tercih edin

Geri
Üst Alt