eediz
Aktif Üye
- 5 Mar 2020
- 336
macbook ve iphone var ikisinden de yansıtamıyorım. Tek şikayet ettiğim nokta bu oldu gerçekten. Hatta şikayet kaydı oluşturdum. Neden airplay desteği yok?Bilgisayara Kodi, içine SeyirTürk kurun.
macbook ve iphone var ikisinden de yansıtamıyorım. Tek şikayet ettiğim nokta bu oldu gerçekten. Hatta şikayet kaydı oluşturdum. Neden airplay desteği yok?Bilgisayara Kodi, içine SeyirTürk kurun.
macbook ve iphone var ikisinden de yansıtamıyorım. Tek şikayet ettiğim nokta bu oldu gerçekten. Hatta şikayet kaydı oluşturdum. Neden airplay desteği yok?
Penguenler elmaları ,elmalar da penguenleri sevmezlermacbook ve iphone var ikisinden de yansıtamıyorım. Tek şikayet ettiğim nokta bu oldu gerçekten. Hatta şikayet kaydı oluşturdum. Neden airplay desteği yok?
Penguenler elmaları ,elmalar da penguenleri sevmezler
Büyük yeğenim hdmi ile izliyor mac ile
macbook baplanmıyor hocam.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bilgisayardan tv 'ye bağlantı.
Birde kablosuz klavye tamam.
2020 model cihazı hdmi ile bağlayacaksam çöpe atıyım daha iyiNereye bağlanmıyor anlamadım.
Oğlumda var hdmi ile bağlanıyor.
İp ucu vereydin bari diğer sistem hakkındaAynen.
Bende oğluma sordum, şimdi bilemem onun ki 2020 mi 2021 model mi belkide eskidir hdmi yaz diğer sistemden bahsetmeyelim ezilir ergen dedi.
Yoksa hdmi kullanacak kadar düşmedik.