Arkadaslar bu ve diger 4k urunun saticisi benim resimde bana ait.. bu urunde cakma degil fabrikasina gidiyorum bu cihazi ama incelemesi yapilan box r nin burda uretimi yok çinden geliyor cok tutulan bir cihaz oldu . Son 2 adet kaldi bizde devami geliceksahibinden bilinmeyen modele ait homatics 4/32 gördüm çakma gibi geldi
çıkması beklenen ile çıkmış olanı harmanlamış diye
çıkması beklenen ile çıkmış olanı harmanlamış diyeceğim ama o da değil kutu tamamen yerli zeka
Burda uretilen bir cihaz tum parcalar burda burda toplaniyo gayet guzel cihaz gormek isteyen buyursun gelsin dukkanimizaçıkması beklenen ile çıkmış olanı harmanlamış diyeceğim ama o da değil kutu tamamen yerli zeka gibi
Hocam burada üretildiği için çakma diyoruz Sei Robotics firması böyle bir üretim yapmıyorArkadaslar bu ve diger 4k urunun saticisi benim resimde bana ait.. bu urunde cakma degil fabrikasina gidiyorum bu cihazi ama incelemesi yapilan box r nin burda uretimi yok çinden geliyor cok tutulan bir cihaz oldu . Son 2 adet kaldi bizde devami gelicek
Burda uretilen bir cihaz tum parcalar burda burda toplaniyo gayet guzel cihaz gormek isteyen buyursun gelsin dukkanimiza
Peki bu cihazın işlemcisi, grafik birimi nedir. Google L1 ve Netflix ESN Sertifikaları mevcut mu ? Bunları paylaşabilir misiniz ? Homatics firması ile direkt iletişim sağlayabiliyorum, bu ürünü hiç görmedim.Arkadaslar bu ve diger 4k urunun saticisi benim resimde bana ait.. bu urunde cakma degil fabrikasina gidiyorum bu cihazi ama incelemesi yapilan box r nin burda uretimi yok çinden geliyor cok tutulan bir cihaz oldu . Son 2 adet kaldi bizde devami gelicek
Burda uretilen bir cihaz tum parcalar burda burda toplaniyo gayet guzel cihaz gormek isteyen buyursun gelsin dukkanimiza
Resimdeki urunde lisans yok android 9 riosat firmasi yapiyor uretimini bu cihazin ayrica homatics cihazida ayni sekilde o getirtiyo belli basli saticilara... pazartesi herseyiyle atsrim resimlerimi ama ben bu isin icindeyim android 11 i oldum olasi sevmedim arayuzu uygulama eksiklikleri var standart kullanici gmaili bile kuramiyoHocam burada üretildiği için çakma diyoruz Sei Robotics firması böyle bir üretim yapmıyor
Üretici Sei Robotics mi lisanslı cihaz mı işlemcisi nedir Tv ye bağlayıp hakkında kısmını burada paylaşabilirsiniz 1250 ye 4/32 lisanslı cihaz satmanız imkansız bu yüzden çakma ürün oluyor adı Homatics sadece lisanslı ürün olmalı çakma olmaması için.
Pazartesi tum icerigiyle paylasim yaparim ama sunu diyim ben gorunus harici box R yi beyenmedim eve kurcaktim kurcaladikta sonra vazgectim . Ama illaki isteyen oluyo 1 hafta beklettigim oldu musterileri aldiktan sinra sevinmis cocuklar.gibi gidiyolardi evlerine musteri ne isterse onu veririz bizPeki bu cihazın işlemcisi, grafik birimi nedir. Google L1 ve Netflix ESN Sertifikaları mevcut mu ? Bunları paylaşabilir misiniz ? Homatics firması ile direkt iletişim sağlayabiliyorum, bu ürünü hiç görmedim.
Tamam hocam çakma cihaz Homatics değil ilgi çeksin albenisi olsun diye Homatics marka ve logosu kullanılmış.Resimdeki urunde lisans yok android 9 riosat firmasi yapiyor uretimini bu cihazin ayrica homatics cihazida ayni sekilde o getirtiyo belli basli saticilara... pazartesi herseyiyle atsrim resimlerimi ama ben bu isin icindeyim android 11 i oldum olasi sevmedim arayuzu uygulama eksiklikleri var standart kullanici gmaili bile kuramiyo
Valla durum bu ama pazartesi daha detayli bilgi veririm. 1 gb 2 gb ve iki ayri 4 gblik cihazlar uretim de. Tuner olayini hic denemedim bunda botech tunerli cihazda sattim ama tunerini denemedim onun . 4k r box fiyati 2900 suan bizde gormek bakmaz isteyen varsa gelebilir izmir cankaya yaTamam hocam çakma cihaz Homatics değil ilgi çeksin albenisi olsun diye Homatics marka ve logosu kullanılmış.
Doğru demişik çakma ürün işte hocam.
Benim resmi nerden buldunuz kotu bir cihaz degil denemek te fayda var pisman olmaz kimsesahibinden bilinmeyen modele ait homatics 4/32 gördüm çakma gibi geldi
merhaba iyi akşamlar, ürünleri yurtdışından doğrudan siz mi getiriyorsunuz.Valla durum bu ama pazartesi daha detayli bilgi veririm. 1 gb 2 gb ve iki ayri 4 gblik cihazlar uretim de. Tuner olayini hic denemedim bunda botech tunerli cihazda sattim ama tunerini denemedim onun . 4k r box fiyati 2900 suan bizde gormek bakmaz isteyen varsa gelebilir izmir cankaya ya
Benim resmi nerden buldunuz kotu bir cihaz degil denemek te fayda var pisman olmaz kimse
Hayir tek bi firma getiriyo bunu bizde deneme amacli almistik baktik satiliyo d3vamini getirdik son iki tane kaldi ama servis ve garanti olarak bizimle iletisime gecebilirsiniz.merhaba iyi akşamlar, ürünleri yurtdışından doğrudan siz mi getiriyorsunuz.
Ben siz getiryorsunuz sandım. Öyle olsaydı @TC Yıldırım yada The_SreT arkadaşlarımızdan birine test cihazı gönderin incelemesini yapsınlar diyecektimHayir tek bi firma getiriyo bunu bizde deneme amacli almistik baktik satiliyo d3vamini getirdik son iki tane kaldi ama servis ve garanti olarak bizimle iletisime gecebilirsiniz.
Hocam cihaz pahali gelin bakin izmir de oturuyosaniz cayimizi icin kapimiz acikBen siz getiryorsunuz sandım. Öyle olsaydı @TC Yıldırım yada The_SreT arkadaşlarımızdan birine test cihazı gönderin incelemesini yapsınlar diyecektim
Fabrika ya gidiyormuşun hocam sen değil burda üretim yapan kimse cihaz incelemesini yaptırsın cihaz iyise çok satar işleri açılır.Hocam cihaz pahali gelin bakin izmir de oturuyosaniz cayimizi icin kapimiz acik