en mantikli yorum bu sanirim bu konuda. taksiyi sahibi sürüyorsa araca bakar ama söför sürüyorsa anasini aglatir umursamaz sehirde tabiki cok önemli istanbuldan söför tarafindan kullanilmis bir arac almak hic mantikli degil sahibi tanidik olmadigi sürece ve aracin gecmisi hakkinda bilgi sahibi degilseniz taksiden cikma araca yanasmak mantikli gelmiyorHangi şehirden alacağınıza bağlı bu ben Zonguldak ta yaşıyorum ve burada taksiler çok fazla iş yapmıyor uçuk kilometreler yok ve eğer mal sahibiyse arabayı kullanan ki bir çoğu öyle diğer türlü para kazandırmıyor çünkü gözü gibi bakıyorlar arabalarına normalden önce yağ ve filtre bakımlarını yaptırıyorlar yani bu sorunun cevabı hangi aracı alacağınıza bağlı pert (ağır hasar kayıtlı) araçlar da iyi bir ekspertiz yaptırarak pert olduğu kaza fotoğraflarına bakılarak alınabilir şase si eğri direkleri ellenmiş bir araca kişisel güvenliğiniz açısından bulaşmanızı tavsiye etmem ticari çıkması araçlara da ekspertiz motor konusunda zayıf kalır usta bile motoru açmadan çok birşey söyleyemez ama tanıdık bildik bir motor ustanız varsa bence gösterilip alınabilir.
536.000 de ki taksi cikmasi aracimi dün sattim iki gün önce ilana koymuştum demek ki satılıyormuş ne bir duman atma ne bir yağ kaçağı ne de baska bir sorunu vardi
ilanda taksi çıkması olduğu alenen yazılmış ise oldukça iyi.
Aracın durumuna göre değişir, 5,5 yıldır bende. 2007 1.3 dizel aldığımda piyasadan 4-5bin aşağı idi fiyatı bilerek aldım, 113binde idi (orjinal km) şuan 177 binde, araç hacizden dolayı bağlanıp (36bin km'de) sonrasında satışa çıkmış, alan kişi boyatıp 5yıl kullandıktan sonra araç tarafımdan alındı. çok şükür ne o beni üzdü nede ben onu. şimdilerde güneş yanıkları ve ufak tepek çizikler var. Kısmet olursa ilerde komple boyatıp bir 3 sene daha beraberiz.