Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
Aslında tam senin kalemin işler bular
Sizin balıkçı teknesi mi vardı bir ara yoksa ben mi yanlış hatırladım?
Adana Mısır arası şu kadarcık yer, gece çıksa yola sabaha orada. Bence denemeye değer...
Aslında tam senin kalemin işler bular
yok abi ne haddimize ama çok fazla seçenek yok.Aslında tam senin kalemin işler bular
Tabi bu sadece işi bilmemelerinden kaynaklı ise o yine iyi.mevzu ortadoğudaki iş bilmezlerse heran herşey olabilir.
Koca gemiyi gözden çıkarabilecek kadar büyük bir oyunu düşünemiyorum.Tabi bu sadece işi bilmemelerinden kaynaklı ise o yine iyi.
Yoksa kapitalist çakalların yeni bir ayak oyunu ise vay ki ne vay. Olan yine bize oldu
Reyiz bunu affetmez
Umarım bir 128'imize daha mal olmaz zira 8.01 şu an..Gemi nedenli dolar fiyatlarında artış devam ediyor.
Düşünsenize, bir kaptan dünyaya bedel olduZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.olarak tırmanmakta. İleriye dönük petrol temini riski düşünüldüğünden bu fiyatlar hala yükselecek deniyor.İnşallah öyle olmaz. Ne gemiymiş arkadaş bir de bununla uğraşıyoruz.
Düşünsenize, bir kaptan dünyaya bedel oldu
Gemiye takılıp, daha farklı argümanları kaçırmayın... Dünyaya gösterilen şey ile perde arkasında dönen dolaplar farklıdır... Gemi karaya oturmasa, başka başka şeyler bulunurdu oturtmak için. sebeplere takılmayın ki, sonuçları ıskalamayın.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.olarak tırmanmakta. İleriye dönük petrol temini riski düşünüldüğünden bu fiyatlar hala yükselecek deniyor.İnşallah öyle olmaz. Ne gemiymiş arkadaş bir de bununla uğraşıyoruz.
Sizi petrolsüz bırakmam geleni geldiği gibiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Venezüella aklıma geldi.1 dolara 2500 ton benzin alabilme durumu var.Sizi petrolsüz bırakmam geleni geldiği gibi
yollarım...
Ateşe su taşıyan karıncadır kendisi gönlümüzde ?