Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
Yıllardır değişmiş de ne fayda olmuş... Kimseye oy moy yok. ?Sen vermezsen ben vermezsem nasıl değişecek iktidar
Yıllardır değişmiş de ne fayda olmuş... Kimseye oy moy yok. ?Sen vermezsen ben vermezsem nasıl değişecek iktidar
O zaman bunları seyretmeye devam edelim ?Yıllardır değişmiş de ne fayda olmuş... Kimseye oy moy yok. ?
vardır vardır seçim zamanı gelsin dayanamaz gidersin yine bizim komşu son seçimde kimseye oy yok demişti gitmiş akp,ye oy vermiş allah söyletiyor işte laf arası ağızından kaçırdıYıllardır değişmiş de ne fayda olmuş... Kimseye oy moy yok. ?
Dünya yansa içinde bir tutam samanım olmaz. Herkese pişmişse bana taşmış... Özetle; nefret ettim, bıktım usandım...O zaman bunları seyretmeye devam edelim ?
Abi zaten 19 yıldır bunlar var nefret ettiklerinin hepsi öldü gitti yav, daha vakit var bir şans tanı yeni arkadaşlara belki içlerinden birine kanın kaynar belli mi olurDünya yansa içinde bir tutam samanım olmaz. Herkese pişmişse bana taşmış... Özetle; nefret ettim, bıktım usandım...
Allah iyileri korusun.
Bilmem kaç yüz yıl öncesinden okudum bu topraklarda olup bitenleri... Yaşanan her rezillik, gelecek için umut değil felaket habercisi olmuş... Yeni gelenler üç beş vakit ağzımıza bal sürüp, arkamıza dolanacaklar... Onlar yaptı, bizim neyimiz eksik diyecekler, yirmi yıl sonra aynı terane...Abi zaten 19 yıldır bunlar var nefret ettiklerinin hepsi öldü gitti yav, daha vakit var bir şans tanı yeni arkadaşlara belki içlerinden birine kanın kaynar belli mi olur
Bende öyle oldu.Abi zaten 19 yıldır bunlar var nefret ettiklerinin hepsi öldü gitti yav, daha vakit var bir şans tanı yeni arkadaşlara belki içlerinden birine kanın kaynar belli mi olur
Yok abi Mısır açıklama yaptı 2 günden önce sorun çözülmez diye ama ne bileyimsıkıntı olmaz 2saat içinde ya lokomotifle yada römorkörlerle ayarı verirler.
Bu iş için eğitilmiş ekibi yoksa daha çok beklerler.Yok abi Mısır açıklama yaptı 2 günden önce sorun çözülmez diye ama ne bileyim
Mısır'daki Süveyş Kanalı, 400 metrelik bir geminin karaya oturması yüzünden tıkandı. Gemiyi kurtarma çalışmaları devam ederken deniz trafiği yeniden açıldı.Bu iş için eğitilmiş ekibi yoksa daha çok beklerler.
Azönce başka ajanstan gemideki yükün boşaltılmaya başlandığı kurtarma çalışmalarının ondan sonra başlayacağını okudum.Mısır'daki Süveyş Kanalı, 400 metrelik bir geminin karaya oturması yüzünden tıkandı. Gemiyi kurtarma çalışmaları devam ederken deniz trafiği yeniden açıldı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Konteynerlerin bu koşullarda boşaltılmasının haftalar alabileceği yönde bilgi de varAzönce başka ajanstan gemideki yükün boşaltılmaya başlandığı kurtarma çalışmalarının ondan sonra başlayacağını okudum.
herkes kafasına göre haber yapıyor demek ki.
Romörkör yada lokomotifle çekilemeyecek şekilde sıkıştıysa ya yük boşaltılır yada ( daha önce uygulandı mı bilmiyorum şişme yastıklarla gemi yüzdürülür)Konteynerlerin bu koşullarda boşaltılmasının haftalar alabileceği yönde bilgi de var
Aslında tam senin kalemin işler bularRomörkör yada lokomotifle çekilemeyecek şekilde sıkıştıysa ya yük boşaltılır yada ( daha önce uygulandı mı bilmiyorum şişme yastıklarla gemi yüzdürülür)