sungate vipstar plus hd

sunplus ve gx ayrıdır biliyorsundur mutlaka,yazılımı bir yere yükle bakayım elinde varsa (yapacağımdan değil merak ettiğimden istiyorum) :ok
Ustam kendi orijinal yazılımının yedeği de yok şuanki üzerindeki USB mod yazılım var onu yuklebilirim

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
Sunplus loader ile olacak ama cihazda rs232 port var mı, varsa faal mi? varsa girişi nasıl,çivi jak mı yoksa mini usb mi :alala
Koymuşlar rs232 girişi ama faalmi bilmiyorum Çivi jak ustam kulaklık girişi gibi

Koymuşlar rs232 girişi ama faalmi bilmiyorum Çivi jak ustam kulaklık girişi gibi
Hımm, o zaman yazılımı (loader) yapamıyorsundur, ne kullanıyorsun loader yazılımı olarak

Ustam kendi orijinal yazılımının yedeği de yok şuanki üzerindeki USB mod yazılım var onu yuklebilirim

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hocam link kırılmış bu yazılımı usb güncelleme ile atıyoz dimi yoksa ch341a eprom programmer ilemi

hocam link kırılmış bu yazılımı usb güncelleme ile atıyoz dimi yoksa ch341a eprom programmer ilemi
Bizim serverde olmadığından yazılım kaldırılmış ,bende de yok,olsa hemen verirdim linki :ok

Geri
Üst Alt