serkan hocam elimde vipstar var. size nasıl gönderebilirim.ustam buna yazılım rs232 yada usb den atılmıyor jtag yontemiyle atıyoruz ilk bizde yayınlama sebebmiz o gonderene yardımcı oluyoruz
serkan hocam elimde vipstar var. size nasıl gönderebilirim.ustam buna yazılım rs232 yada usb den atılmıyor jtag yontemiyle atıyoruz ilk bizde yayınlama sebebmiz o gonderene yardımcı oluyoruz
özeline yazdımserkan hocam elimde vipstar var. size nasıl gönderebilirim.
rt809h aldıgında zaten onla cok rahat yapabilirsin şuan ondaki tek flashı okuyan cihaz diğerleri okumuyor fiyat 4.000 tl civarı bilgin olsunBaşka şehirdeki adam napıcak
cihaz bu 53 tane soketini al ilerde ne olur ne olmaz fiyat 4,000 tl civarıJtag ile ilgili resimlerden kastedmiştim
Tl866 plus var bu cihaz aynı işi yaparmi
Olur o daha pahalı 53 aparat 6200 almıştıTl866 plus var bu cihaz aynı işi yaparmi.
17 adaptor TL866 fiyat 1000 tl 300 TL vergi çıkıyorAliexpres ten daha ucuza alınabilir.
ustam sungate vipstar plus rs232 ile olmuyormu dönüşüm sunplus loaderle falanSerkan ,bol bol foto var ,ee,hani yazılımlar
Serkan jtag ile atılıyor demişti ,açıkçası pek bilgim yok ama sevgili M memoli1478 ye soralımustam sungate vipstar plus rs232 ile olmuyormu dönüşüm sunplus loaderle falan
İyi olur ustam Biraz deneme yaptım yazılım almıyor rs232 ile kendi orijinal yazılımını denedim program hiç tepki vermiyor cihaz normal açılıyor hep Memoli usta USB üzerinden dönüşüm vermiş bu cihaz icin onu yukledim çok eski yazılım bir özelliği yok onundaSerkan jtag ile atılıyor demişti ,açıkçası pek bilgim yok ama sevgili M memoli1478 ye soralım
Acaba kabloyu doğru lehimledin mi? rx-tx uçlarını ,ondan olabilir muhtemelenİyi olur ustam Biraz deneme yaptım yazılım almıyor rs232 ile kendi orijinal yazılımını denedim program hiç tepki vermiyor cihaz normal açılıyor hep Memoli usta USB üzerinden dönüşüm vermiş bu cihaz icin onu yukledim çok eski yazılım bir özelliği yok onunda
Sunplus loader ile Kabloyu Gx6605s için ayarlanmıştım tek tek yer değiştirdim star veriyom yazılımı cihaz normal açılıyorAcaba kabloyu doğru lehimledin mi? rx-tx uçlarını ,ondan olabilir muhtemelen
sunplus ve gx ayrıdır biliyorsundur mutlaka,yazılımı bir yere yükle bakayım elinde varsa (yapacağımdan değil merak ettiğimden istiyorum)Sunplus loader ile Kabloyu Gx6605s için ayarlanmıştım tek tek yer değiştirdim star veriyom yazılımı cihaz normal açılıyor