hasari
Aktif Üye
- 28 Nis 2020
- 196
- 41
Bu durumda ağ üzerinden güncelleme imkanınız yok bana email yazın özelden size yazılım dosyası atayım USB ile yükleme yapın.Önerin için teşekkür ederim, yazılım güncelleme için seçenek vermiyor, güncelleme yaptığım cihaz internet bağlantısını algılamıyor çalışmıyor, ilk güncelleme yaptığım cihaz arızalanınca diğerini şimdilik güncellemedim, sorunsuz çalışıyor, ethernet kablosu değiştirmek, Fabrika ayarlarına sıfırlamak dahil herşeyi denedim olmadı, ikinci cihazı kullanınca ethernet kablolarında arıza olmadığı görülüyor, Bence varsa bir yolu (dosyası) USB üzerinden yazılımı eski versiyona dönderip tekrar güncellemek, güncelleme yapılan server linklerini manuel yazma imkanı varsa yazıp doğrudan serverden güncellemek (internet bağlantısına körleştiği için buda mümkün gözükmüyor), bir ihtimal Sungate Titan cihazım modemimin 192.168.1.6 portuna bağlı buradan Web interface sayfasına ulaşıp güncelleme linkini yazabilirsem belki sorun çözülebilir, tabi linkleri bilmek lazım, bunu sorunsuz çalışan cihazım üzerinden tesbit etmeye çalışacağım, ancak hazırda linkleri elinde olan arkadaşlar var ve paylaşırsa işimi çok kolaylaştırmış olurlar, bunun başka bir mantığı varsa yine iş Usta Kardeşlerimize düşüyor malum yaşlılık işte... Benden bu kadar.