Evet dostum benim senin için yeterli ama kullanıcı grubunu da takip ediyorum bu konuda epey bir istek vardı M memoli1478 'i bayağı sıkıştırıyorlardı. İşte bu yazılımla geldi.Ellerine sağlık sevgili hasari .Sınırsız iptv güzel olmuş ,ama iptv fiyatları uçuk olunca ben sanmam bir kaç iptv alınıp yüklensin ,bir tanede kalır ,hadi test için alındı diyelim 2,en çok 3 olur bence
Neden "güldüğümü" de yazayım ,kulağıma fısıldıyorsun yaEvet dostum benim senin için yeterli ama kullanıcı grubunu da takip ediyorum bu konuda epey bir istek vardı M memoli1478 'i bayağı sıkıştırıyorlardı. İşte bu yazılımla geldi.
Neden "güldüğümü" de yazayım ,kulağıma fısıldıyorsun ya
Beni tanımışındır artık ,forumun bile muhalifiyim ,bilirsin ,neyse işte
Eh işte az çok.Beni tanımışındır artık ,forumun bile muhalifiyim ,bilirsin ,neyse işte
Wifi de sıkıntı vardı ,kullanıcılar yazıyordu ,onu deneme şansın oldu mu,forumda konusu geçmişti,sanırım görmüyormuydu yoksa kopuyormuydu hatırlamıyorum.Eh işte az çok.
Şuan sıkıntı yok hem wifi ile bağlandım hem de kablolu bağlandım.Wifi de sıkıntı vardı ,kullanıcılar yazıyordu ,onu deneme şansın oldu mu,forumda konusu geçmişti,sanırım görmüyormuydu yoksa kopuyormuydu hatırlamıyorum.
Teşekkür ederimŞuan sıkıntı yok hem wifi ile bağlandım hem de kablolu bağlandım.
?Teşekkür ederim
Diğerlerine de göz atıver bari sevabına sevgili hasari
Magik tv neden acilmiyorEllerine sağlık sevgili hasari .Sınırsız iptv güzel olmuş ,ama iptv fiyatları uçuk olunca ben sanmam bir kaç iptv alınıp yüklensin ,bir tanede kalır ,hadi test için alındı diyelim 2,en çok 3 olur bence