Sungate TITAN PRO 05 02 2023 Yazılımı

sungate titan cihazlarda bir duraklama devri yaşanıyor. umarım çöküş devri yaşanmaz.

sungate titan cihazlarda bir duraklama devri yaşanıyor. umarım çöküş devri yaşanmaz.
Memoli hocam depremden canını zor kurtarmıştı.
Düzenini daha oturtamadı umarim eski hızlı günlerine biran önce kavuşur.

otomatik stalker dedikleri +18, ulusal kanallar ve yabancı kanallardan ibaret. canlı sinema, belgesel, spor hiç yok. 1 hafta oldu alalı,hevesim kursağımda kaldı. veya ben beceremedim

otomatik stalker dedikleri +18, ulusal kanallar ve yabancı kanallardan ibaret. canlı sinema, belgesel, spor hiç yok. 1 hafta oldu alalı,hevesim kursağımda kaldı. veya ben beceremedim
Memoli hocam depremden canını zor kurtarmıştı.
Düzenini daha oturtamadı umarim eski hızlı günlerine biran önce kavuşur.
Cihazların teknik desteğini @memoli1478 ustamız veriyordu. Müsait oldukça foruma giriş yapıyor. Uygun olduğunda mutlaka yardımcı olacaktır.

yeni yazılım gelmiş. alet uyarı veriyor. genellikle memoli1478 haber verir, yenilikleri yazardı.

yeni yazilim eklendi xtream ve stalker modulleri guncellendi metatv multi code eklendi uygulamalar bolumunde turkce radyo modulu eklendi h.olsun

yeni yazilim eklendi xtream ve stalker modulleri guncellendi metatv multi code eklendi uygulamalar bolumunde turkce radyo modulu eklendi h.olsun
meta multi, aynı anda mı kullanılıyor? tek giriş yeri vardı sanki. bir de yedek alınan mesela stalker hesaplar, güncel modüllerde aynen geri yüklenebilecek mi, usb den?

memoli1478

cevap alabilir miyim?

sadece fazla kod tanımlaması oldu yani 12521 12522 12523 gibi kodlar desteklenecek

zaten silinmiyor ama cevap evet sorunsuz yuklenir

Sungate titan pro cihazı yeni aldım, gerçekten piyasadaki cihazların en iyilerinden biri, hele oscam-x dosyasını yükleyince çok daha iyi oldu, diğer cihazların yapamadıklarını yapıyor cihaz, aldığıma çok memnun oldum, bu arada gizli kodları falan var mı, otomatik iptv de sanki hep süzülmüş iptv ler geliyor gibi geldi bana bizim ciciler falan hiç bir iptv de yok hep haber, belgesel, film falan geliyor, bu firmanın bir önlemi mi acaba, teşekkürler.

Geri
Üst Alt