tobacco
Süper Üye
- 5 Ara 2020
- 503
- 36
Bende oynuyor abi ,sende sıkıntı olmasınHımm,neyi öne alıyor acaba ,iptv olabilir belki ,cevap için teşekkür ederim bu arada
Geçen izlemiştim vidyonu youtubede ,eline sağlık
Bende oynuyor abi ,sende sıkıntı olmasınHımm,neyi öne alıyor acaba ,iptv olabilir belki ,cevap için teşekkür ederim bu arada
Geçen izlemiştim vidyonu youtubede ,eline sağlık
Aaaa,bende de oynuyorBende oynuyor abi ,sende sıkıntı olmasın
24.00 dan sonra 18 yaşına bastın.Aaaa,bende de oynuyor
Ne yaptın sevgili hasari, çabuk yaz
Yav gecenin 02:30 zunda bastım kahkahayı iyimi24.00 dan sonra 18 yaşına bastın.
Eh ,desene 3.5 * 18 oldum24.00 dan sonra 18 yaşına bastın.
Sana ne oluyor anlamadım ,lahavleeeeYav gecenin 02:30 zunda bastım kahkahayı iyimi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Abi nerdesin
Abi ben oscamı derledim ama benim pcde webif çalışmadı,ip giriyorum ama bağlantı hatası yazıyorSana ne oluyor anlamadım ,lahavleeee
Bu konu oscam mı mubarek ,hasari geliyor ona göreAbi ben oscamı derledim ama benim pcde webif çalışmadı,ip giriyorum ama bağlantı hatası yazıyor
Afedersin ,ama sana özelden ulaşılmıyor diye yazdımBu konu oscam mı mubarek ,hasari geliyor ona göre
Bak imzamda ne yazıyorAfedersin ,ama sana özelden ulaşılmıyor diye yazdım
Ben senin profili bile göremiyorum kiAaaa, Sota ,benim imzam görünmüyor ,sen mi kaldırdın görünmeyi ,
Fiko,gerçekten yok benim imza ,acaba bende mi kabahatBen senin profili bile göremiyorum ki
Keşke gitseydin. Cihazı alamasan da yemeğini yer çayını içerdin.
en kısa zamanda bekliyorum yengeme söyle virüsün kefili benim, seni sağ salım teslim edeceğim değerli abim yengem emin olabilirValla ,ister inan ister inanma ,bugün giyindim ,montumu giydim ,bizim hanım" alo nereye" dedi,"Karabağlara gideceğim işim var" dedim ,(ilhanın" OMEGA " yanına gidecektim ,nasılsa bulurum dedim kendi kendime ) ama hanım salmadı bana "sen deli misin,pazara bile gitmiyoruz ,sen Karabağlara gideceğim "diyorsun dedi (bu arada büyük baldız ve kocasının testi pozitif,Karabağlarda oturuyorlar ) ,maksat gidip şu meşhur cihazı yakından görmek ve ilhan ile tanışmak ve dosyayı vermekti