Kimsede olmayan foto paylaştı ya, bir de doğru çıktıGelsin hoş gelsin![]()
![]()
![]()
Onun şimdi koltuklarının altına karpuzlar sığmazKimsede olmayan foto paylaştı ya, bir de doğru çıktı![]()
Ya benim haberim olmadı ki geniştir çevrem, nerden duymuş bilmem, ben olsam benim de kabarırdı inanOnun şimdi koltuklarının altına karpuzlar sığmaz![]()
![]()
![]()
![]()
Bence telegramdan duymuştur orada sungate grup var iki tane biri depo diğeri normal grup birde the sret,in box,lar,la ilgili grubu var oralara üyeyse tyoyu ordan almıştırYa benim haberim olmadı ki geniştir çevrem, nerden duymuş bilmem, ben olsam benim de kabarırdı inanbomba haber aslında , herkes merak ediyordu
![]()
Bilmem artıkBence telegramdan duymuştur orada sungate grup var iki tane biri depo diğeri normal grup birde the sret,in box,lar,la ilgili grubu var oralara üyeyse tyoyu ordan almıştır![]()
![]()
Aynen ben kaçtım artık hayırlı geceler dilerimBilmem artıktebrik etmekten başka yol yok
![]()
İyi gecelerAynen ben kaçtım artık hayırlı geceler dilerim![]()
![]()
![]()
![]()
Ram 2 olsa süperdi, androide dönüşüm yolu buCiddi şekilde yakışıklı olmuş. Ram 2 olsa tadından yenmezmiş.
hani diyorum 2gb ram modülü bulunup değişim yapilir mıRam 2 olsa süperdi, androide dönüşüm yolu bu![]()