Kimsede olmayan foto paylaştı ya, bir de doğru çıktıGelsin hoş gelsin
Onun şimdi koltuklarının altına karpuzlar sığmazKimsede olmayan foto paylaştı ya, bir de doğru çıktı
Ya benim haberim olmadı ki geniştir çevrem, nerden duymuş bilmem, ben olsam benim de kabarırdı inan bomba haber aslında , herkes merak ediyorduOnun şimdi koltuklarının altına karpuzlar sığmaz
Bence telegramdan duymuştur orada sungate grup var iki tane biri depo diğeri normal grup birde the sret,in box,lar,la ilgili grubu var oralara üyeyse tyoyu ordan almıştırYa benim haberim olmadı ki geniştir çevrem, nerden duymuş bilmem, ben olsam benim de kabarırdı inan bomba haber aslında , herkes merak ediyordu
Bilmem artık tebrik etmekten başka yol yokBence telegramdan duymuştur orada sungate grup var iki tane biri depo diğeri normal grup birde the sret,in box,lar,la ilgili grubu var oralara üyeyse tyoyu ordan almıştır
Aynen ben kaçtım artık hayırlı geceler dilerimBilmem artık tebrik etmekten başka yol yok
İyi gecelerAynen ben kaçtım artık hayırlı geceler dilerim
Ram 2 olsa süperdi, androide dönüşüm yolu buCiddi şekilde yakışıklı olmuş. Ram 2 olsa tadından yenmezmiş.
hani diyorum 2gb ram modülü bulunup değişim yapilir mıRam 2 olsa süperdi, androide dönüşüm yolu bu