Sungate titan 4k atlatma bilgi

Biz en iyisimi muhabbet bölümüne dönelim fırçayı yemeden :haha:bye

Onun şimdi koltuklarının altına karpuzlar sığmaz :haha1 :haha1 :haha1 :bye
Ya benim haberim olmadı ki geniştir çevrem, nerden duymuş bilmem, ben olsam benim de kabarırdı inan :) bomba haber aslında , herkes merak ediyordu:haha1

Ya benim haberim olmadı ki geniştir çevrem, nerden duymuş bilmem, ben olsam benim de kabarırdı inan :) bomba haber aslında , herkes merak ediyordu:haha1
Bence telegramdan duymuştur orada sungate grup var iki tane biri depo diğeri normal grup birde the sret,in box,lar,la ilgili grubu var oralara üyeyse tyoyu ordan almıştır :ok :haha

Bence telegramdan duymuştur orada sungate grup var iki tane biri depo diğeri normal grup birde the sret,in box,lar,la ilgili grubu var oralara üyeyse tyoyu ordan almıştır :ok :haha
Bilmem artık :)tebrik etmekten başka yol yok :ok

hafif ticari araçlar gibi ,ortak kasa kullanırlar sadece etiket deyişir onun gibi olacak sanırım.

Ciddi şekilde yakışıklı olmuş. Ram 2 olsa tadından yenmezmiş.

1 GB RAM biraz abartı olmuş. :krotey

cihaz linüx android olsaydı ozaman yetersiz olurdu cihazı maximum seviyede kullandım kullandığı ram 300 mb artık gerisini siz hesaplayın linüx cihazlar fazla ram kullanmaz cihaz yarı fiyatı para koyupta 2 gb ram koymanın anlamı yoktu bizde bunu düşünerek 1gb olarak eklendi

Geri
Üst Alt