Aynı xtreama girdiğiniz gibi giriş yapacaksınız.Üstadım Xtream bölümüne nasıl giriş yapılıyor. Yani META iptv kullanıcı adı ve şifresi nedir. saygılar,
Aynı xtreama girdiğiniz gibi giriş yapacaksınız.Üstadım Xtream bölümüne nasıl giriş yapılıyor. Yani META iptv kullanıcı adı ve şifresi nedir. saygılar,
teşekkürler. bir bilinmeyeni daha aydınlatmış olduk. iyi bayramlar.meta tv ileriye yönelik bir uygulamadır şuan faal değil ilerde aktif edilir
Mete iptv kulanıcı adı ve şifresi nedir. Yardıöcı olursanız sevinirim ustaaramıza hoşgeldiniz. (foruma değil, meta iptv bilinmeyeninin öğrenme grubuna)
Magic tv güncelenmiyor.Mete iptv kulanıcı adı ve şifresi nedir. Yardıöcı olursanız sevinirim usta
öğrenmiş olsam, amenna. öğrenemedim.Mete iptv kulanıcı adı ve şifresi nedir. Yardıöcı olursanız sevinirim usta
Magic tv güncelenmiyor.
devlet sırrı gibi. ftp kullanmayı da linux cihazlara dosya atmayı da iyi kötü bilirim. nasıl bir dosya, hangi ilgili yere atılacak, bilmiyorum. nereden öğreniriz.?metatv ayni xtream gibidir kullanmak icin ftpden ekleme yapmaniz gerekiyor
program ile metatv seting dosyasina hesabini ekleyin kullanin okadar
bir gelişme yok mu?örnek dosya eklenecektir