Sungate Titan 17 03 2021 Yazılımı

memoli1478

Vip Üye
Puan 93
Çözümler 1
memoli1478
yazılım online güncellemeye eklenmiştir

1: open vpn sistem değiştirildi
2: thcam multi id özelliği eklendi
3: media player değiştirildi

Teşekkürler son güncelleme harika olmuş.

teşekkürler.elinize emeğinize sağlık

arkadaşlar bu cihaz ile herhangi bir yerden iptv almadan, malum kanalın maçlarını donmadan ve gecikmesiz bir şekilde izleyebilirmiyiz ? Benim pek bilgim yokda, bilgi verebilecek bir arkadaş varmıdır ?

arkadaşlar bu cihaz ile herhangi bir yerden iptv almadan, malum kanalın maçlarını donmadan ve gecikmesiz bir şekilde izleyebilirmiyiz ? Benim pek bilgim yokda, bilgi verebilecek bir arkadaş varmıdır ?
Donmadan gecikmesiz izlersin ama farklı bir hesap bulman lazım.

Donmadan gecikmesiz izlersin ama farklı bir hesap bulman lazım.
Farklı hesaptan kastınız nedir ? sadece bu cihazı almam yeterli olmuyor mu ? benim suanda hali hazırda kullandıgım bir iptv var ama son zamanlarda hiç memnun değilim. Bu sebepten bu tarz bir cihaza yonelmek istiyorum. Yani sadece bu cihazı alarak donmadan gecikmesiz izlemem mümkün değil midir ?

Farklı hesaptan kastınız nedir ? sadece bu cihazı almam yeterli olmuyor mu ? benim suanda hali hazırda kullandıgım bir iptv var ama son zamanlarda hiç memnun değilim. Bu sebepten bu tarz bir cihaza yonelmek istiyorum. Yani sadece bu cihazı alarak donmadan gecikmesiz izlemem mümkün değil midir ?
Cihazı alırsın ama iptv hesabına ihtiyacın var bunu demek istedim içerik gırla ama senin istediğin özel bir şey onun için hesabın varsa izlersin.

Bu yazılımla birlikte bendeki cihaz her gün 1 kere dahi olsa donmaya başladı. Eskiden 3-4 günde anca olurdu.

Geri
Üst Alt