Sungate 4K & PRO & TITAN Autrol Sistem Bilgilendirme

dragon tv güncellendi
c-sat güncellendi
dimavod güncellendi
arge vod güncellendi
arabic movies sistemler güncellendi

Sungate TEAM

autrol sistem oscam ke_y güncellenmiştir iyi kullanımlar

autrol sistem güncellemeleri yapıldı

magic tv sinema ve belgesel id yenilendi
oscam ke_y yenilendi
dima vod eklendi
arabic klip yenilendi

sistem dosyaları kolay kullanım dosyalarının tamamı güncellenmiştir bySUNGATE TEAM

bazen takılıyor cihaz. özellikle bir kaç iptv kısmına girip çıkınca. yeni yazılımla düzeliyor mu?

Yeni yazılımı otomatik yüklemiyormu,yani uyarı verip sen yüklüyorsun tabii de :)
onu sormamıştım. yeni yazılımı yükleyince, cihazda bazen olan yavaşlamalar düzeliyor mu? demek istemiştim.

düzenleme: yeni yazılım geri çekilmişti sanırım. halen çıkmamış. cihazdaki mevcut yazılım, en son yazılım görünüyor bende.

Son düzenleme:
onu sormamıştım. yeni yazılımı yükleyince, cihazda bazen olan yavaşlamalar düzeliyor mu? demek istemiştim.

düzenleme: yeni yazılım geri çekilmişti sanırım. halen çıkmamış. cihazdaki mevcut yazılım, en son yazılım görünüyor bende.
Hımm,vardır bir sıkıntı
@memoli1478 ,problem nedir acaba sevgili memoli :alala

ufak bir bug oluşmuştu tekrar düzenlenip eklenecektir
arada güncellemeler yapılıyor o esnada cihazda işlem yaparken donma normaldir
tekrar test edip yazabilirsin ama unutma donma derken nerde nasıl hangi bölümde tam bilgilendir ona göre işlem yapalım

ufak bir bug oluşmuştu tekrar düzenlenip eklenecektir
arada güncellemeler yapılıyor o esnada cihazda işlem yaparken donma normaldir
tekrar test edip yazabilirsin ama unutma donma derken nerde nasıl hangi bölümde tam bilgilendir ona göre işlem yapalım
stalker içinde mesela. arka arkaya 2-3 kanal değiştirince, menü tekliyor.

onun için önbelleğe alma zaman ayar özelliği eklenecektir ilkler hep bizde içiniz rahat olsun
v17 yazılımı yakında eklenecektir

dragon tv güncellemesi yapılmıştır iyi kullanımlar SUNGATE AR-GE

onun için önbelleğe alma zaman ayar özelliği eklenecektir ilkler hep bizde içiniz rahat olsun
v17 yazılımı yakında eklenecektir
Ustam, ben daha v16 bile alamadım. Yardımcı olurmusun. (Sungate Titan iptv 2.02.15v.)

Geri
Üst Alt