Sungate 4K & PRO & TITAN Autrol Sistem Bilgilendirme

Aaa,otomatik güncellemiyormuydu bu cihaz :alala ,yazılım versiyonundan bir foto çekip yüklesen.
otomatik ayarı var mı bilmiyorum. ama otomatik olmaması daha iyi değil mi? en son yazılımda bir bug varmış mesela. memoli kardeş düzeltip yayınlayacakmış.

Aaa,otomatik güncellemiyormuydu bu cihaz :alala ,yazılım versiyonundan bir foto çekip yüklesen.
Selamlar,ustam.Neden update etmiyo anlayamadım.File olarak yeni versionu nasıl bulabilirim,usb den yûklemek için.

otomatik ayarı var mı bilmiyorum. ama otomatik olmaması daha iyi değil mi? en son yazılımda bir bug varmış mesela. memoli kardeş düzeltip yayınlayacakmış.
Hımm, belkide otomatiği ondan kaldırmış olabilir ,zaten otomatik dediğim de yazılım günllemesi geldiğinde seçenek çıkıyor karşına,kendisi yüklemiyor(du en son gördüğümde cihazı),kullanıcı "Tamam" derse yükleniyordu :ok

Selamlar,ustam.Neden update etmiyo anlayamadım.File olarak yeni versionu nasıl bulabilirim,usb den yûklemek için.
File(dosya) olarak olacağını sanmıyorum açıkçası ama yukarıda yazdığım mesaj senin için de geçerlidir :ok

Onlineye yazilim dusunce cihaz sorar yuklemek istermisiiz tamam derseniz yuklenir sistem isleyisi aynen devam ediyor

Hımm, belkide otomatiği ondan kaldırmış olabilir ,zaten otomatik dediğim de yazılım günllemesi geldiğinde seçenek çıkıyor karşına,kendisi yüklemiyor(du en son gördüğümde cihazı),kullanıcı "Tamam" derse yükleniyordu :ok

Onlineye yazilim dusunce cihaz sorar yuklemek istermisiiz tamam derseniz yuklenir sistem isleyisi aynen devam ediyor
Teşekkürler ,beni doğrulamış oldun :ok

13 09 2021 oscam k-ey eklenmiştir

DISCOVERY NETWORKS (4.8°E) 12322 V 27500 5/6 (MPEG-4 x264) ( SIRUS PowerVu ....13.09.2021 (Active)

yeni oscam versyon 11696-798 autrol sisteme ayarlı şekilde eklenmiştir iyi kullanımlar

21 09 2021 oscam k_ey autrol sisteme eklenmiştir iyi kullanımlar

DISCOVERY NETWORKS (4.8°E 12360 V 27500 / 0.8°W 12303 V 27500) - ( SIRUS PowerVu ....21.09.2021 (Active)

DISCOVERY NETWORKS (4.8°E 12360 V 27500 / 0.8°W 12303 V 27500) - ( TOHOR PowerVu ....21.09.2021 (Active)

sungate TITAN autrol sistem güncelleme bilgisi

1: güncel hazır kanal listesi eklendi
2: güncel oscam k-ey eklendi

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

sungate TITAN autrol sistem güncelleme bilgisi

1: güncel Oscam dvb api eklendi
2: güncel oscam k-ey eklendi

yeni oscam versyon ve magic tv modül autrol sisteme eklenmiştir iyi kullanımlar

yeni k-ey dosyası autrol sisteme eklenmiştir

güncel oscam k-ey autrol sisteme eklenmiştir

SOFTCAM KEYS...29.10.2021
DISCOVERY NETWORKS (4.8°E) 12322 V 27500 ( SIRUS PowerVu ....29.10.2021 (Active)

Geri
Üst Alt