Abi geldiğin iyi oldu. Nasipse yarın sana 1-2 foto atayım.Biberler çiçek açmaya başladı ayrıca 2 adet yine Limon fidem oldu hayırlısı ile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Limon fidesinin ucu topaklanma dediğiniz yeni yapraklar açacak o yüzden topaklanma gibi görünüyor büyük ihtimal. Sürekli yaprak açarak büyüme yapmıyor zaman zaman duraklayarak tekrar uçlardan topaklanma gibi olarak yeni yapraklar açıyor. Biberlerim de tek tük biber olmaya başladı. Aşağıdaki fotodaki de açan ilk çiçeğin biberiAbi geldiğin iyi oldu. Nasipse yarın sana 1-2 foto atayım.
Benim limonların birisi aldı yürüdü ama diğeri durdu, duranın en uç kısımlarında en tepede yani küçük küçük topaklanma gibi bir şeyler gördüm, ilaçladım hatta ziratçiden ilaç alıp. ama gelişimi durdu garibimin. Bir fikrini alayım foto attıktan sonra.
Bu arada fidelerin hayırlı olsun, Biberlerin zamanı var daha değil mi?
Abi kıymetlim bu benim yaaa, Dut olanı tavanı aşınca ofisin oraya götürmüştüm artık, saksı da yetmeyince komşuya verdim karşımızdaki kendi bahçesine dikti, bu bahar o dutun altından sizlere yayın yapmayı planlıyoruz sevgili İlteriş Yılmaz ileBizim limondadw olmuştu sonra bir ilaç aldın çiçekçiden lakin sonra ölmüştü. Ya biz geç kaldık yada çiçekçi yanlış teşhis koyup yanlış ilaç verdi. Cidden bu işten anlayan biri vardır umarımda ağaç kurtulur.
Aşı işini ne yaptınız acaba?
Buda benim limonum
Ben onlarıda denedim hocam. Umarım sizinkine çare olur. Önce tek tek yapraklar döküldü, sonra yeşil kısımlar odunsulaştı ve kurudu öldü. Sizin oralar nemli olduğu için daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.Abi kıymetlim bu benim yaaa, Dut olanı tavanı aşınca ofisin oraya götürmüştüm artık, saksı da yetmeyince komşuya verdim karşımızdaki kendi bahçesine dikti, bu bahar o dutun altından sizlere yayın yapmayı planlıyoruz sevgili İlteriş Yılmaz ile
Bu balkon içinde halen büyümeye devam ediyor, sevgili meebbe kardeşimin limon gibi tavana yaklaşınca bunu da sakısan normal bahçeye toprağa alacağım benim hayallerime göre.
Sirkeli su sık diyen oldu, Arap sabunlu su sık diyen de oldu ancak konuya tam hakim birisinden öneri alıp onu uygulamayı tercih ederim.
Bakalım hocam, çareyi bulunca mutlaka paylaşacağım.Ben onlarıda denedim hocam. Umarım sizinkine çare olur. Önce tek tek yapraklar döküldü, sonra yeşil kısımlar odunsulaştı ve kurudu öldü. Sizin oralar nemli olduğu için daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Aşı işini ne yaptınız acaba?
Bakalım hocam, çareyi bulunca mutlaka paylaşacağım.
Oooo çok güzel maşallah