NeresindenYakınmışız ben de anne tarafı Artvinliyim
ŞavşatNeresinden
Evde besle üstad kışın oda da yazın balkonda.Kurban olduğum rabbim şu limon ağacını Kayseri'ye de nasip edeydi her yere dikerdim hastasıyız ya
Bak böyle böyle ortaya neler çıkıyor neler.Kurban olduğum rabbim şu limon ağacını Kayseri'ye de nasip edeydi her yere dikerdim hastasıyız ya
Bak böyle böyle ortaya neler çıkıyor neler.
Tamam kolayı var, ben limon ağacını diktim, bu büyüyüp çiçeklenip meyve verdiğinde ben sana limon yollarım, sen de bana kayseri mantısı yollarsın anlaştık mı?
Bu arada forumda halen bize künefe yollama sözü veren arkadaşlar var ismi lazım değil anın baş harfi Koro96
Motoru alıyım açık adresleri AlacağımBak böyle böyle ortaya neler çıkıyor neler.
Tamam kolayı var, ben limon ağacını diktim, bu büyüyüp çiçeklenip meyve verdiğinde ben sana limon yollarım, sen de bana kayseri mantısı yollarsın anlaştık mı?
Bu arada forumda halen bize künefe yollama sözü veren arkadaşlar var ismi lazım değil anın baş harfi Koro96
Yarın bende çekirdekten yetiştirdiğim limon ağacının fotografını koyacağım buraya 4 yaşında ama limon vermiyor. Yaprağının kokusu yetiyor elinizi yaprağa sürerek koklamak harika.
Yarın bende çekirdekten yetiştirdiğim limon ağacının fotografını koyacağım buraya 4 yaşında ama limon vermiyor. Yaprağının kokusu yetiyor elinizi yaprağa sürerek koklamak harika.
Aaaaaa bende o limon fidesinin yanında tesadüfen büyüyen biber vardı, kıyamadım kopartmaya ve ayrı saksıya aldım aslında paylaştığım fotoda o da görünüyor.Yarın bende çekirdekten yetiştirdiğim limon ağacının fotografını koyacağım buraya 4 yaşında ama limon vermiyor. Yaprağının kokusu yetiyor elinizi yaprağa sürerek koklamak harika.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Telefonumda varmış çok çabuk uzadığı için yanlara filizlensin diye 3 yıldır budama yapıyorum yaprağına elimi sürerek koklayınca kolonya halt etmiş yanında. Beyaz saksıda olanda hurma çekirdeğinden hurma ağacı. Birde ben balkonda acı biber ekiyorum biberler ekim ayında yapraklarını dökünce topraktan 15 cm kadar yukarıdan budama yapıyorum ve kışın korunaklı bir sera gibi yapıyorum biberlerde tekrar yeşeriyor ve yeniden tohum ekmeye gerek kalmıyor. Daha çok biber veriyor.
Topraktan 15 cm kadar yukarıdan ve özelikle dökülen yaprak gözleri aşağı tarafta kalacak gibi kesin dökülen yaprak gözlerinden tekrar filizleniyor değerli Adem Helvacı bey.Aaaaaa bende o limon fidesinin yanında tesadüfen büyüyen biber vardı, kıyamadım kopartmaya ve ayrı saksıya aldım aslında paylaştığım fotoda o da görünüyor.
Söylediğiniz yöntemi ben de yapayım mı? Neresinden kesmem ve ne yapmam lazım* Evin içine mi alayım acaba?
Çok sevindim bunu duyduğuma. Kıyamıyordum. Evin içine mi alayım peki?Topraktan 15 cm kadar yukarıdan ve özelikle dökülen yaprak gözleri aşağı tarafta kalacak gibi kesin dökülen yaprak gözlerinden tekrar filizleniyor değerli Adem Helvacı bey.