Diridiri06
Süper Üye
- 7 Eki 2019
- 519
- 34
Uyumlu filtresi yok abimAlmayın efendim n11 gg de bir sürü kalite kalite filtre var.Alın kendiniz değiştirin.
Uyumlu filtresi yok abimAlmayın efendim n11 gg de bir sürü kalite kalite filtre var.Alın kendiniz değiştirin.
ha pardon bu yüzden almayın diyorum bende.Selamlar.Uyumlu filtresi yok abim
uygundur hocam ,bence vontron membranlar güzel en azından çakma ihtimali daha az.Birde biocera bence ilk tek deneyin fazladıyla lezzetli su üretiyor.meebbe hocam filtrelerimi değiştirmek istiyorum sistemim on filtreleri uygun fiyatlı membran olarak vontron son filtre olarak purefer tatlandırıcı + biocera eklemeyi düşünüyorum nasıl olur sizce
Mevcut sistem
Alacağım filtreler
meebbe hocam filtrelerimi değiştirmek istiyorum sistemim on filtreleri uygun fiyatlı membran olarak vontron son filtre olarak purefer tatlandırıcı + biocera eklemeyi düşünüyorum nasıl olur sizce
Mevcut sistem
Alacağım filtreler
Anladım teşekkürler sadece biocera ekliyorum ozamanuygundur hocam ,bence vontron membranlar güzel en azından çakma ihtimali daha az.Birde biocera bence ilk tek deneyin fazladıyla lezzetli su üretiyor.
siz ilk etapta deneyin.Ayrıca biocera sonrası tatlandırıcı kullanımı bir nebze de olsa biocera minerallerini azaltıyor.tek başına mineral lezzet olarak yeterli.Anladım teşekkürler sadece biocera ekliyorum ozaman
puretron yada royall green derim.Merhabalar. Bulunduğum bölgede su çok kireçli. Su arıtma cihazı arıyorum. Satış sonrası servis hizmeti üst düzey olan filtreleri makul, tad konusunda beğenilen bir marka tavsiye ederseniz çok memnun olurum. Çok teşekkürler.
Teşekkür ederim.puretron yada royall green derim.
1 damacanaya 3 damacana atık su verdiği yazılıyorŞu aşağıdaki cihaz nasıl sizce arkadaşlar alınır mı sizce ? 14 aşamalı 8 filtreli tüm filtreler NSF onaylı, vontron membran ile 1090 TL ye geliyor.
SAVORA 14 Aşamalı Kapalı Kasa Su Arıtma Cihazı - LG Filtresi Seç. 1.981,00 TL yerine 1.013,28 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.