M mert5445, teraspy, O Ocico,Çözüm bulabildiniz mi
M mert5445, teraspy, O Ocico,
hocam ben alternatif uygulama media station x kurulumu yaptım isterseniz bir bakın
Vestel satış mağazalarındaki Smart tv lerde ne var acaba oynatıcı bakmak lazımMerhaba, aynı sorun benim TV de de var, iki gün önce bakmıştım SS IP TV vardı, bir saat önce baktım uygulama yok, vewd içinde de yok, tamamen kaldırılmış, sanırım malum nedenlerden dolayı...
Ott ve Ott Player 2 duruyor, ama onlara SS IP TV de olduğu gibi liste yüklenmiyor
bir ara denemiştim, kanal listesini çok küçültmek gerekiyor.
teraspy üstad, hangi android box ı tavsiye edersiniz, hiç anlamıyorum, bir de stick gibi flash bellek şeklinde olanlar varmış, aklım karıştı doğrusu...
Saygılar.
hocam ben alternatif uygulama media station x kurulumu yaptım isterseniz bir bakın
Merhaba kardeş Bu uygulamayı vestel tv üzerinden izleyebiliyormuyuzZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- adresine girip kanal listesini yüklememiz gerekiyor.
- Home iptv'deki eski kanal listemizi silmek için Home iptv uygulamasının bize verdiği TV ID'yi (mac adresini) Upload IPTV channels m3u playlist kısmındaki TV ID kutucuğuna girip sonra Delete Channel butonuna basmanız yeterli olacaktır.
- Daha sonra yükleme yapmak için, televizyonumuzdaki Home iptv uygulamanın bize verdiği TV ID'yi (mac adresini) TV ID kutucuğuna yazıyoruz.
Kurulumu yapan ekiple durumu paylaştınız mı? Yanıtları nedir?Merhaba bu sorun şuan devam ediyormuş bugün vestel 55q9900 tv kurulumu gerçekleşti fakat ne ssiptv bede smartonetv açılmıyor siyah ekran olarak kalıyor
Maalesef onlar gittikten sonra fark ettim diğer uygulamalarda sıkıntı yoktu aklıma iptvye bakmak gelmedi . Vestele telden ulaştım uygulamanın kendisi sikintilir diyorKurulumu yapan ekiple durumu paylaştınız mı? Yanıtları nedir?