- 23 Kas 2017
- 20,945
İkisi içinden Ultra 3DHangisini tavsiye edersiniz ? Umut Barış
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İkisi içinden Ultra 3DHangisini tavsiye edersiniz ? Umut Barış
Ben de ucuz yollu ssd almayı düşünüyorum 240 ya da 256, internet sitelerin genellikle sandisk satılıyor tercih sebebi sadece ucuz olması mı ,fazla kullanılmayan pc için alınır mıİkisi içinden Ultra 3D
Alınır. Patriot Burst, Crucial BX500, Adata SU650'de olabilir.Ben de ucuz yollu ssd almayı düşünüyorum 240 ya da 256, internet sitelerin genellikle sandisk satılıyor tercih sebebi sadece ucuz olması mı ,fazla kullanılmayan pc için alınır mı
Sandisk'den uzak dur hatalı nand üretimi fazla kısa ömürlü oluyor garanti kapsamında değişim yapıyor sandisk benim verilerim uçtuktan sonra ne faydası varHangisini tavsiye edersiniz ? Umut Barış
James Donkey ürünlerine bir bak istersen, ben de şuan 3 adet var memnunum ? 2 tanesini yaklaşık 2 senedir kullanıyorum, üçüncüyüde geçenlerde aldım Kingston ssd perte çıkınca ?Ben de ucuz yollu ssd almayı düşünüyorum 240 ya da 256, internet sitelerin genellikle sandisk satılıyor tercih sebebi sadece ucuz olması mı ,fazla kullanılmayan pc için alınır mı
Aaa,win11 de çıktı mı.. ama win 11 tehlikeli
Az kala 12 çıkacak sayın abim ?Aaa,win11 de çıktı mı
Windows 10 performansı şu anda daha iyi window 11 için biraz daha beklemek gerekAaa,win11 de çıktı mı
Hadi bizimkiler kernel update ile işi götürüyorlar genelde (öyle yazayım) ,wincilere ne oluyor anlamadım iyimi.. ama win 11 tehlikeli