Squid Game

Kisuke Urahara

Aktif Üye
Puan 63
Çözümler 0
Kisuke Urahara
Güney Kore dizilerini sevmeyenler için yeni tavsiye ? ?
YouTube kanalı : Filme gitmeden önce
Profesyonel bir YouTube sayfası .
Takip edin derim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
insan olmak? bunun çözümlemesini yapıyor. iyi insan kimdir, kötü insan kimdir? dolayısı ile izlenesi.

Şu an izlediğim dizi 4. Bölümedeyim hoşuma gitti

İzlemedim bir iki eleştiri gördüm merak ettim. küçük çocuklar için uygun değil falan yazmışlar. +18 dir zaten

İzlemedim bir iki eleştiri gördüm merak ettim. küçük çocuklar için uygun değil falan yazmışlar. +18 dir zaten
kan ve şiddet var. cinsel olarak, bir ( 1 ) adet sahne var. altyazı ile islerseniz, biraz küfür mevcut. zaten olmasa anormal olurdu. can pazarı yaşanıyor.

Küçük çocuğun bu dizi ile işi ne zaten, onu yazanın da kafası güzelmiş cidden. :hihi

Listeye ekledik bakalım vakit bulunca başlayalım.

Küçük çocuğun bu dizi ile işi ne zaten, onu yazanın da kafası güzelmiş cidden. :hihi
İlk bakışta öyle düşünebiliriz ama işin başka ve daha büyük bir yanı var, sosyal medya denen yer. birkaç gündür heryerde bu diziye dair paylaşımlar var. büyük sayfalar, şirketler, öğretmenler,anneler babalar... liste uzar gider. günümüz gençliği maalesef popüler olan birşeyden geri kalmak istemiyor. bu paylaşım bombardımanına uğrayan gençler çocuklar da izliyor hocam günün sonunda. diziyi henüz izlemedim ama anladığım kadarı ile hayatta kalmak için uğraşan birileri var ve bunun için ne yaparlarsa yapsınlar sorun yok. Hile hurda vs vs. genç beyinlere bunları zerk etmek nasıl olur bilemedim.
izlediğim zaman kendi fikrimi de yazarım tekrar.

İlk bakışta öyle düşünebiliriz ama işin başka ve daha büyük bir yanı var, sosyal medya denen yer. birkaç gündür heryerde bu diziye dair paylaşımlar var. büyük sayfalar, şirketler, öğretmenler,anneler babalar... liste uzar gider. günümüz gençliği maalesef popüler olan birşeyden geri kalmak istemiyor. bu paylaşım bombardımanına uğrayan gençler çocuklar da izliyor hocam günün sonunda. diziyi henüz izlemedim ama anladığım kadarı ile hayatta kalmak için uğraşan birileri var ve bunun için ne yaparlarsa yapsınlar sorun yok. Hile hurda vs vs. genç beyinlere bunları zerk etmek nasıl olur bilemedim.
izlediğim zaman kendi fikrimi de yazarım tekrar.
İzlediği şeye inanıyor veya öyle düşünüyorsa sorun daha derindir bence.
Ne izlediği fark etmez.
Yani işin komplo tarafını ben gerçekçi bulmuyorum.

her izlediğine şartsız şurtsuz inanan, kendi hayatına uygulamak isteyenin, zaten şuuru bozuktur. toplumun genelini böyle kabul edip, bunlara göre tüketilecek medya üretmek düşüncesi ise, kelimenin tam anlamı ile faşizm olur. biraz relax be kardeşim.

İlk defa Kore dizisi izledim (filmlerinide izlememiştim). Gayet başarılı dizi, flüt çalınca resmen kanım hızlı akmaya başlıyor ? Blok flüt elime alıp katılasım var müziğe :)

Geri
Üst Alt