Mi box bağlantısını komple kestim o zamanda hiç görmediBir yeri atlıyorsunuz muhtemelen.
Mi Box'ın CEC ayarını kapatmayı denediniz mi?
Ayarlar > Sistem bölümüne bakın TV menüsünde.
Mi box bağlantısını komple kestim o zamanda hiç görmediBir yeri atlıyorsunuz muhtemelen.
Mi Box'ın CEC ayarını kapatmayı denediniz mi?
Ayarlar > Sistem bölümüne bakın TV menüsünde.
Bendeki TV eski, yeni olsa menüye bakar söylerim de, net bir şey diyemiyorum.Mi box bağlantısını komple kestim o zamanda hiç görmedi
Bu tv de yeni sayılmaz 2017 mb120 anakartlı. Tv menü resimlerini bugün buraya atarım neler olduğunu.Bendeki TV eski, yeni olsa menüye bakar söylerim de, net bir şey diyemiyorum.
Vestel Regal Toshiba Televizyonlarda Ses Sistemi Bağlama
tv ve amplifikatör var başka seçenek yokAmfilikatör dışında ne seçenek var?
Aklıma HDMI protokol sorunu da geliyor ama bilemiyorum.tv ve amplifikatör var başka seçenek yok
tv yazılımını bu forumdan indirdim mb120 yeni yazılım konusundaki en son sürümü yüklü 2.45.35di sanırı. tv de garanti yokAklıma HDMI protokol sorunu da geliyor ama bilemiyorum.
TV'nin yazılımı güncel mi?
Garanti varsa servisi çağırın, belki HDMI entegresi veya işlemci sorunludur.
Zayıf bir ihtimal ama.
Bulabiliyorsanız başka soundbar deneyin.tv yazılımını bu forumdan indirdim mb120 yeni yazılım konusundaki en son sürümü yüklü 2.45.35di sanırı. tv de garanti yok
mi boxda cec kapatıp denedim mi boxu komple söküp denedim hiçbir türlü düzelmedi soundbarı hdmi 3e bağlayıp öyle ses alıyorum şuan. başka soundbar deneme imkanımda şuan yok.Bulabiliyorsanız başka soundbar deneyin.
HDMI ARC yazan çıkıştan ses gelmemesi ilginç.
Mi Box'da CEC ayarı kapalı mı?