Bu cümleyi kurmayacaktın????E hadi gelin hep beraber Fethiye'ye ?
Bu cümleyi kurmayacaktın????E hadi gelin hep beraber Fethiye'ye ?
Kalıcı taşınırım belki belli olmaz.E hadi gelin hep beraber Fethiye'ye ?

Çekiliş olurda @ şimdi konu başlığına bakınca büyük kitle akla geliyor.çekilişle pizza mı versek![]()

aksam aksam 5k takacaksın banaÇekiliş olurda @ şimdi konu başlığına bakınca büyük kitle akla geliyor.
Koskoca Tavsiye forumunun başkanına 2-3 kişi için çekiliş yapmak olmaz.
En az 100 kişiye pizza gitmeli'ki Şanın yürüsün Başkan kim tutar seni Başkanlık vermekten geçer Başkanın eli tutulmaz
Ufak çekiliş kredisi çekersin senede bir pizzalar @Sota Başkan'dan
Tavsiye Forumu olağan yıllık büyük pizza çekilişi sponsor pizzacı bulmak lazım hem reklam hem çekiliş olur. kazan kazan .

Seni çok hevesli gördüm Başkan gazı vereyim belki aşka gelip ateşlersin dedim çakmak taşı bitmiş ocak yanmıyoraksam aksam 5k takacaksın bana
12k kredi kartı gelmiş zaten![]()

5-10 pizza şuan koymazda 100 fazla gibi olduSeni çok hevesli gördüm Başkan gazı vereyim belki aşka gelip ateşlersin dedim çakmak taşı bitmiş ocak yanmıyor
![]()

Benimde 5 k hesap kesim tarihine 8k olur bu ara harcamalar arttı hayat pahalı kriz var başkan sene ortası kaçıyorum memlekettenBaşkan bizi yeme 2 pizza ısmarlamamak için takla atıyorsun diyen olabilir
![]()

geçen seneye kadar 3-5k geldiğinde mızmizlanıyordum.Benimde 5 k hesap kesim tarihine 8k olur bu ara harcamalar arttı hayat pahalı kriz var başkan sene ortası kaçıyorum memleketten
![]()
![]()