tarikk
Süper Üye
- 6 Ocak 2018
- 1,631
- 33
Bu cümleyi kurmayacaktın????E hadi gelin hep beraber Fethiye'ye ?
Bu cümleyi kurmayacaktın????E hadi gelin hep beraber Fethiye'ye ?
Kalıcı taşınırım belki belli olmaz.E hadi gelin hep beraber Fethiye'ye ?
Çekiliş olurda @ şimdi konu başlığına bakınca büyük kitle akla geliyor.çekilişle pizza mı versek
aksam aksam 5k takacaksın banaÇekiliş olurda @ şimdi konu başlığına bakınca büyük kitle akla geliyor.
Koskoca Tavsiye forumunun başkanına 2-3 kişi için çekiliş yapmak olmaz.
En az 100 kişiye pizza gitmeli'ki Şanın yürüsün Başkan kim tutar seni Başkanlık vermekten geçer Başkanın eli tutulmaz
Ufak çekiliş kredisi çekersin senede bir pizzalar Sota Başkan'dan
Tavsiye Forumu olağan yıllık büyük pizza çekilişi sponsor pizzacı bulmak lazım hem reklam hem çekiliş olur. kazan kazan .
Seni çok hevesli gördüm Başkan gazı vereyim belki aşka gelip ateşlersin dedim çakmak taşı bitmiş ocak yanmıyoraksam aksam 5k takacaksın bana
12k kredi kartı gelmiş zaten
5-10 pizza şuan koymazda 100 fazla gibi olduSeni çok hevesli gördüm Başkan gazı vereyim belki aşka gelip ateşlersin dedim çakmak taşı bitmiş ocak yanmıyor
Benimde 5 k hesap kesim tarihine 8k olur bu ara harcamalar arttı hayat pahalı kriz var başkan sene ortası kaçıyorum memlekettenBaşkan bizi yeme 2 pizza ısmarlamamak için takla atıyorsun diyen olabilir
geçen seneye kadar 3-5k geldiğinde mızmizlanıyordum.Benimde 5 k hesap kesim tarihine 8k olur bu ara harcamalar arttı hayat pahalı kriz var başkan sene ortası kaçıyorum memleketten