Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Vermeyeceksen uğraştırma diyor, akıllı adam.Rızanla vermiyorsan çalışmıyor.
Vermeyeceksen uğraştırma diyor, akıllı adam.Rızanla vermiyorsan çalışmıyor.
Neyse ki tanınmış biri değilim. Adem Helvacı Usta düşünsün.Facebook domaini de çalınmış yazılıyor. Adam lar domaini çaldırdıysa bizim bilgiler kimbilir kimlerin elinde
1 hocam 1 (bir)Biz aslında yenilmiş sayılmadık. Yabancı ders kitaplarında siyasi tarafsızlık zaferi olarak geçtiğini söylüyor akrabalar. (Almanya, İsviçre ve İngiltere)
Bizeyse “hükmen mağlup” gibi anlatıyorlar.
Aslında hem Hitler’i, hem Churchill’i (adını yanlış yazmış olabilirim), hem de Stalin’i “ben savaştan yeni çıktım, bela aramayın, tarafsızım, bana sataşırsan rakibinin askerlerini ülkeye alırım, destek veririm” diyerek sürekli geri çeviren ve sonunda da bilinenin aksine Almanya ve Rusya’ya karşı eli güçlü olsun diye Amerika tarafından oldukça güçlü bir yardım alarak savaş sonrası toparlanmayı sağlayıp savaşın tek kazananı olmuştur.
İkinci dünya savaşı; işlerini bitiremeden göçmek zorunda kalan Atatürk’ün öğrencilerine hem sınav olmuştur, hem de hediye.
Aksi halde Avrupa’ya karşı Rusya ile birlik olmak zorunda kalacaktık ve Hitler’in olmadığı güçlü bir Avrupa ile onlara Rusya’ya karşı destek verecek İngiltere-Amerika ekibinin sovyetleri daha erken dağıtmasıyla sonuçlanacağı muhtemel olan hiç de güzel gözükmeyen bir harita ile yaşamaya devam edecektik.
Diğer tek senaryoda Bizansın torunları ile dost olmak var ki bunun ne seviyede imkansız olduğunu herkes biliyor.
Türkiye, ikinci dünya savaşındaki tek kaybetmeyen ülkedir.
Yıllardır kazandı kazanacağı kadar birazda zarar etsin.Mark Zuckerberg'in kişisel serveti 3 saat içinde 7 milyar dolar düştü, böylelikle dünyanın en zenginler listesinden bir basamak aşağı inmiş oldu diyorlar. 7 milyar dolar buhar puf, vay vay.
Hocam DUMAN ile haberleşir yine de bip zap zup kullanmam. Beni ZORLA uygulamaya mecbur bırakacak okul da buyursun beni dahil etsin de görelim.zürkzel, varlık fonu, akp... gidişat böyle. şahsen ben tanıdıklarımla yazışacaksam, bu gidişattan tam gaz kaçarım.
Hissedir o ya, düşer çıkar.Mark Zuckerberg'in kişisel serveti 3 saat içinde 7 milyar dolar düştü, böylelikle dünyanın en zenginler listesinden bir basamak aşağı inmiş oldu diyorlar. 7 milyar dolar buhar puf, vay vay.
Zannetmiyorum.Pandoranın kutusu ile ilgisi olabileceğini düşünmedim değil
Abi beni en çok tanıyanlar avukatlar ve icra memurları. O nedenle benim için sorun yokNeyse ki tanınmış biri değilim. Adem Helvacı Usta düşünsün.
Ülke dışına çıkacak uluslar arasıAbi beni en çok tanıyanlar avukatlar ve icra memurları. O nedenle benim için sorun yok
Zaten tüm bilgilerim sosyal mecrada var yaşadığım adrese kadar, kimse uğraşmasın zahmet etmesin diye kendim yazdım, zortsap çalsa ne olur çalmasa ne olur