Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Çalışma vardır, Facebook-WhastApp-Instagram hepsi Facebook.Inc'e ait.
Hollanda'nın havası sıkıntı olmasın hocamHollanda da sıkıntılı
Şu kişisel bilgi konusunda hiç korkusu olmayan nadir kişilerden olabilir miyim acaba?Kişisel bilgilerin bir hacker forumunda satışa çıktığı iddia ediliyor
Hocam kaç para komisyon aldınız zürkzeldenSayın velilerim sizlere daha önce duyurduğum gibi bu akşam iki watsapp gruplarını kapatarak bip uygulamasına taşıyorum . Bilginize
24 Eylül de sınıf öğretmeni tarafından atılan mesaj
Sayın velilerim öncelikle bakanlığın ve müdürümüz isteği üzerine okul öğretmenlerimizin duyuru grubunu yerli bip uygulamasına taşıyoruz . Bu yüzden duyuru ve haberleri sizlere daha kolay iletmek için iki grubu kapatarak bip uygulaması ile veli grubu açacağım . Sizlerden isteğim en geç 24 eylül cuma günü ne kadar telefonlarınıza bu uygulamayı indirmeniz .
Bilgilerimizin tamamı için mi? Çal ışma yapıyorlar.Çalışma vardır, Facebook-WhastApp-Instagram hepsi Facebook.Inc'e ait.
Kendi rızanla veriyorsun, çalma yok.Bilgilerimiz tamamı için mi? Çal ışma mı? Yapıyorlar.
Android ve IOS üstünde yerli uygulama koştursan ne yazar diye yanıt vermek isterdim o öğretmene.Sayın velilerim sizlere daha önce duyurduğum gibi bu akşam iki watsapp gruplarını kapatarak bip uygulamasına taşıyorum . Bilginize
24 Eylül de sınıf öğretmeni tarafından atılan mesaj
Sayın velilerim öncelikle bakanlığın ve müdürümüz isteği üzerine okul öğretmenlerimizin duyuru grubunu yerli bip uygulamasına taşıyoruz . Bu yüzden duyuru ve haberleri sizlere daha kolay iletmek için iki grubu kapatarak bip uygulaması ile veli grubu açacağım . Sizlerden isteğim en geç 24 eylül cuma günü ne kadar telefonlarınıza bu uygulamayı indirmeniz .
zürkzel, varlık fonu, akp... gidişat böyle. şahsen ben tanıdıklarımla yazışacaksam, bu gidişattan tam gaz kaçarım.Hocam kaç para komisyon aldınız zürkzelden
diyen doldu mu?
Facebook domaini de çalınmış yazılıyor. Adam lar domaini çaldırdıysa bizim bilgiler kimbilir kimlerin elindeKişisel bilgilerin bir hacker forumunda satışa çıktığı iddia ediliyor
Rızanla vermiyorsan çalışmıyor.Kendi rızanla veriyorsun, çalma yok.
Biz aslında yenilmiş sayılmadık. Yabancı ders kitaplarında siyasi tarafsızlık zaferi olarak geçtiğini söylüyor akrabalar. (Almanya, İsviçre ve İngiltere)anladığım kadarıyla facebook , hem wp'ı hem instagramı satın almış vaktiyle. dolayısı ile facebook serverlerı çökünce hepsi birden çökmüş. hani 1.dünya savaşı'nda almanya yenilince biz de yenilmiş sayıldık ya, o hesap.
Prineville'de neler oluyor acep?