M
Mustafa4343
Yeni Üye
- 6 Kas 2019
- 23
- 30
1 haftadır tv tavsiyesi istiyorum kimse yardımcı olmadı 3500 bandında ip tv izleyebileceğim tv tavsiye istiyorum boyut çok önemli değil
Merhabalar, bu ürünün sahibi ne yazıkkı benim. Ürünü bende çok severek kullandım. Android olmasından dolayı kanal geçisi sadece yavaştı ama ben daha çok online film ve dizi izlediğimden görüntü benim için önemliydi. Bu nedenle kanal geçişleri benim için dert değildi. Ürün 3 yıllık ama 3yıl bpyunca yoğun kullanılmadı. Gün boyu işteyim zaten akşam geldiğimde ben açardım genelde. Eşim bilgisayarı kullanırdı ve tv izleme alışkanlığı yok. Bu nedenle TV aşırı kullanılmamıştı. Yoğun kullanılsa belki bu sorun daha önceden çıkacak.
Şuan panel fiyatının yüksek olması yeni TV almayı daha mantıklı olmasına sebep oldu. Ürünü aldığımda çok ciddi bir fark vermedim ama Vestel 4K tv 200-250tl daha uyguna alabiliyordum. Sony markası ve görüntü kalitesinden dolayı bunu seçtim. Hatam ise üretici extra garanti olayına girmemiş olmam. Sony de genelde extra garanti süresi var ama ben bilmiyordum. Elektronik de bana göre extra garanti almak gerek özellikle ücreti yüksek ürünlerde. Ama dikkat edilmesi gereken üretici garantisi olması, bazi markaların bayileri kendisi garanti veriyor ve genelde de sorun oluyor.
SONY Tv için kanal listesi oluşturma programı mevcut. Kendi listenizi bilgisayardan ayarlayıp flash ile tv ye atıyorsunuz.
Adem Helvacı hocama da ilgisi ve emeği için teşekkürler.
Bende Samsung yada LG olarak bakıyorum ama hangi modeli alacağımı bilmiyorum 1-2 haftadır hiç kimse model tavsiyesisi bulunmadı yardımlarınızı bekliyorumM Mustafa4343, uzun vadeli düşünüyorsanız android box tavsiyemizdir. tv konusuna gelirsek android-webos ve tizen işletim sistemli tv ler hariç alacağınız tv de smart ve ıp uygulamaları uzun vadeli olmaz. çünkü gelişen teknolojiye yenik düşüyor.anakart donanımı (işlemci ve ram) bir süre sonra yetersiz kalıyor.
tavsıye mesajınıza alıntı yapıp ılgılı arkadasları etıketledım.Bende Samsung yada LG olarak bakıyorum ama hangi modeli alacağımı bilmiyorum 1-2 haftadır hiç kimse model tavsiyesisi bulunmadı yardımlarınızı bekliyorum
M Mustafa4343, uzun vadeli düşünüyorsanız android box tavsiyemizdir. tv konusuna gelirsek android-webos ve tizen işletim sistemli tv ler hariç alacağınız tv de smart ve ıp uygulamaları uzun vadeli olmaz. çünkü gelişen teknolojiye yenik düşüyor.anakart donanımı (işlemci ve ram) bir süre sonra yetersiz kalıyor.
İlginiz için teşekkür ederimtavsıye mesajınıza alıntı yapıp ılgılı arkadasları etıketledım.
etıket atılmadıgında mesajlar gozden kacabılıyor.
Hocam dediğiniz doğru ama sanki asıl sorun bu üçü dışındaki firmaların yazılıma önem vermemesi ve arkasında durmaması. Telefondan örnek verirsek, bir firma son sürüm yazılımını 5 yıl önceki cihazına dahi sunarken (donanım nedeniyle bazı özellikler hariç olsa bile) diğer bir firma geçen sene çıkardığı flagship modeline son yazılımı vermiyor.
Pazar payı, karlılık-sermaye, teknik yetkinlik falan da etkilidir tabii ama donanım yetersizliği daha tali bir sorun bence. Adamlar dert edinmemişler bunu bir kere.
Servis arkadaştan yarın isteyebilirim sizin içinMerhaba bu w805c için güncel kanal listesi var mı acaba.Peder beyemekli memleketteki tvye kurulacak.Ben başka ildeyim kanal listesini düzenleyip gereksizleri çıkarıp maille atıp tv ye yüklemeyi tarif edeceğim.Banamail atabilir yada buraya yükleyebilecek bir aradaş var mıdır acaba teşekür ederim.
mailim sadbul@hotmail.com
Izgara tarzı çizgiler de çıktı mı ekranda?hocam çalışma odamdaki 43 inc LG tv min ekranı yemyeşil oldu ..kurtarılabilir mi? (10 yaşındaydı kendisi ) @ado