hocam ben pek anlamıyorumda ben kırşehir kamanda kalıyorum kırşehirdeki servisi aradım tv arıza yaptı açıldıgında sadece sony yazısı geliyor servis hafdada bir geliyor tvyi götürdü bakmış anakart gitti dedi pek bulunmuyormuş bulunsada 15000tl dedi tevyi geri getirecek yapacak bişey yok dedi
seside yokdu kulaklık kullanıyordum sesi halletmişdim
arkadaşlar tvyi fazlada çalişmadı akşamları sadece 3.4 saat çalışdı anlamadım nasıl bozuldu sony kaliteli marka diye almıştım
Tv niz benzer sorun ise ( alt video )
Sony Led Tv Logoda kalıyor, Led 6 kez yanıp sönüyor, Sony LED Tv 6 Times Blinking problem solution
Geçici çözüm direnç veya kalıcı entegre değişimi ile .
Anakart !!!
bununla düzelirmi tv servisciye söylesem bunu yapsa
bu anakartı dışarıdan getitdirsek pahalıyamı kaçar
evet serviscı dedi anakart gitmiş dedi tvde çok güzeldi görüntüsü dogaldı anakartın tamiri kim yapıyorki
hocam yardımlarınız için teşekkürler ben kırşehir kamanda kalıyorum bu anakartı nerede yaptırabilirim kırşehirdeki servisci bu tamir olmaz at çöpe dedi bu kadar kolaymı çöpe atmak sizin gibi dostlardan yardım istiyorum ne yapmam gerekiyor tvde güzel görüntüsü vardı tvyi 3 veya 4 yıl oldu alalı sadece akşamları 4 .5 saat çalıştıÖncelikle geçmiş olsun. Hali hazırda bende aynı televizyonu kullanmaktayım. Hatta LG OLED televizyonumu satıp buna geçmiştim. Geçme sebebim tamamen gündüz SDR yayınlarının daha çok izlenmesi sebebiyle idi. Neyse gelelim XH9005' e, piyasada ki en iyi FALD panelli tvlerden birisidir. Sizin yaşadığınız soruna gelirse, ben anakartın tamamen bozulduğunu düşünmüyorum. Çünkü anakart arızasında cihaz kendisini anlatıyor, 6 kere kırmızı ışık veya türevleriyle.... Var sayalım ki, anakart arızalı ve siz başka anakart buldunuz, malesef yine çözüm değil, anakart değiştiğinde TCON kartınında değişmesi gerekiyor. Bu detayı kimse bahsetmemiş sanırım... Kişisel fikrim, mevcut anakartınızın tekrar flaslanması mümkünmü onu araştırmanızdır.
Öncelikle geçmiş olsun. Hali hazırda bende aynı televizyonu kullanmaktayım. Hatta LG OLED televizyonumu satıp buna geçmiştim. Geçme sebebim tamamen gündüz SDR yayınlarının daha çok izlenmesi sebebiyle idi. Neyse gelelim XH9005' e, piyasada ki en iyi FALD panelli tvlerden birisidir. Sizin yaşadığınız soruna gelirse, ben anakartın tamamen bozulduğunu düşünmüyorum. Çünkü anakart arızasında cihaz kendisini anlatıyor, 6 kere kırmızı ışık veya türevleriyle.... Var sayalım ki, anakart arızalı ve siz başka anakart buldunuz, malesef yine çözüm değil, anakart değiştiğinde TCON kartınında değişmesi gerekiyor. Bu detayı kimse bahsetmemiş sanırım... Kişisel fikrim, mevcut anakartınızın tekrar flaslanması mümkünmü onu araştırmanızdır.
C Cihan Elektronikhocam yardımlarınız için teşekkürler ben kırşehir kamanda kalıyorum bu anakartı nerede yaptırabilirim kırşehirdeki servisci bu tamir olmaz at çöpe dedi bu kadar kolaymı çöpe atmak sizin gibi dostlardan yardım istiyorum ne yapmam gerekiyor tvde güzel görüntüsü vardı tvyi 3 veya 4 yıl oldu alalı sadece akşamları 4 .5 saat çalıştı