Sony KDL-43W805C Dikey Çizgiler

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Bende w805 serisine sahibim ben bu sorunu şu şekilde çözdüm . Benim de Tv alt paneli özellikle sağ alt köşe ateş gibi oluyor muhtemelen zamanla bu kısım deforme olacak. Tv ayarla bölümünde güç tasarrufu bölümü var burada orta yada en yüksek yaparsanız alt kısımdaki ısınma tamamen yok oluyor. Bu şekilde tvnin bir kaç yıl daha kullanım ömrü olabilir

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bende w805 serisine sahibim ben bu sorunu şu şekilde çözdüm . Benim de Tv alt paneli özellikle sağ alt köşe ateş gibi oluyor muhtemelen zamanla bu kısım deforme olacak. Tv ayarla bölümünde güç tasarrufu bölümü var burada orta yada en yüksek yaparsanız alt kısımdaki ısınma tamamen yok oluyor. Bu şekilde tvnin bir kaç yıl daha kullanım ömrü olabilir
Bende bir video var ve adı, Çekiç ile tv tamiri.

Şaka değil, çekiç ile tv yi de kırmıyor, ama çekiç ile tv nin kasasında bir yere Taaak diye vurunca tv düzeliyor.

Bir abim yollamıştı bana, her sabah tv ilk açtığında bunu uygulayıp kullanmaya devam ediyormuş. Panel arızası olduğu kesin ancak bilimsel açıklamasını ben bilmiyorum inanın.

Bir ara bir sohbet videosu yayınlamayı düşünüyorum, onun içerisine eklerim geyik olsun diye :kiskis

Geri
Üst Alt