dolbykoray
Aktif Üye
- 29 Tem 2019
- 120
- 27
Bence senin fikrin forumun en değerli fikiri onun için hiç önemli değil. Abi durum şöyle ben şahsen TV 'im için hoparlör olmasın telefon hoparlörü taksınlar kabulüm takılmayan yayınları hızlı geçen, zart zurt servise vermeyeceğimiz, siyahları düzgün veren, bir televizyon ? çok mu şey istiyoruz ??
Vallaha benimde hoşuma gidiyor izlemesi, yada oradaki satıcının saçma sapan bilmeden model önermesi çok komik oluyor. bu arada Mavi LED problemiTeşekkür ederim sevgili dolbykoray ,elbette çok şey değil istediklerin ama genelde tv için böyle bakılıyor maalesef,dün yazdım,tireye gittik diye,orda teknoloji ile uğraşan avm de girdik (çok sıcaktı,en azından biraz da serinliyelim dedik ) ,tv bakanlara özellikle sordum,"ne amaçla kullanacaksınız" diye ,hatta "bizde değiştireceğiz eski tvyi,bari faydalanalım" dedim 1.ci sırada film izleme vardı ,şaşırmadım tabii,satıcı genç yanımıza geldi sonunda "abi herkese sordun bana sormadın,sana ne için lazımdı" dedi,hanımda "sen abine bakma,o kim , ne için tv alıyor ona bakıyor" dedi
Aşağıda vermiş olduğum linkten kontrol edebilirsiniz.
Adem Helvacı- Samsung Mavi LED sorunu