dolbykoray
Aktif Üye
- 29 Tem 2019
- 120
- 27
Aldığımızdan beri 2 kere sildim 2. Si bugün alındığından beri var bu. Ado bi el atıver abim
Bugün bir gelişme oldu, Sony merkez aradı, TV İadesi veya Yeni bir model degisimi olabilecegine dair isteğim uzerine talep açacaklarmis.
@cumarbaz Vallaha bu sefer ikimizinde ayni TV 'yi alma ihtimalimiz var ? bugün aradin mi Philips 7304 modeli için ben simdi aradimda kapanmis....
Yarın Philips'i 7304 için arayacağım. onun hem amblight birimi yeni sürüm deniliyor, anlık patlama esnalarındaki gecikme minimize edilmiş.Hocam geçmiş olsun ya, iade işlemine sevindim. Ama philpsin sorunlarıda göz ardı edilebilecek gibi değil 7303 de okuduğum kadarıyla. ?
Hocam bu işin sonu yok ya, F/P bir ürün alıp işin içinden çıkmamız lazım. ??Yarın Philips'i 7304 için arayacağım. onun hem amblight birimi yeni sürüm deniliyor, anlık patlama esnalarındaki gecikme minimize edilmiş.
Tabi şuan araştırma içindeyim, cumarbaz işin ters yönü babam da 3900 TL maksimum diyor. yoksa bi OLED aldıracaktım :'(
AHAHAHA Kesinlikle öyle 7304 araştırıyorum hedefim o yönde ,eğer o çok uzak olursa, Freesync destekli Dolby Vision TV arayacağım 120FPS panelliHocam bu işin sonu yok ya, F/P bir ürün alıp işin içinden çıkmamız lazım. ??
hedefler müşterek o zaman hocam. Bu panele toz alma sorununu ne yapacağız.AHAHAHA Kesinlikle öyle 7304 araştırıyorum hedefim o yönde ,eğer o çok uzak olursa, Freesync destekli Dolby Vision TV arayacağım 120FPS panelli
Panele toz alıyorsa benim için o TV iptaldir. çünkü aşırı fazla hava alıyor. bu benim için dezavantaj. 7304 alabilirim Dolby Vision ve o işlemci için toz'u kabul edebilirim.hedefler müşterek o zaman hocam. Bu panele toz alma sorununu ne yapacağız.
/ tan sonraki sayı üretim yerini belirliyodu nerenin üretimi olduğunu sorgulayın türkiye ise almayın.Panele toz alıyorsa benim için o TV iptaldir. çünkü aşırı fazla hava alıyor. bu benim için dezavantaj. 7304 alabilirim Dolby Vision ve o işlemci için toz'u kabul edebilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aha farklı bir model daha buldum 55PUS7504/62
"Niye Türkiyede İyi Televizyon Üretilemiyor mu?"/ tan sonraki sayı üretim yerini belirliyodu nerenin üretimi olduğunu sorgulayın türkiye ise almayın.
Toz alma sorunu türkiye yani sunny üretimlerinde göze çarpıyor."Niye Türkiyede İyi Televizyon Üretilemiyor mu?"
Ecnebi üretimi olan da da fiyat farkı çok fazla hocam ya ?Toz alma sorunu türkiye yani sunny üretimlerinde göze çarpıyor.
Toz alma sorunu var maalesef tr üretimlerinde. Sorunda ülkemizin değil fabrikanın amatörlüğü ve üretimi yaptırttıran markanın salaklığı. Versin vestel yada arçeliğe üretsinler ama laf dinlemiyorlar çünkü müşteri bilinçsizEcnebi üretimi olan da da fiyat farkı çok fazla hocam ya ?