Teşekkürler hocam. Bende sizin gibi düşünüyorum Lakin dediğim gibi sadece uydu yayınında bu hatayı veriyor. Ve ayarlardan Motionflow kapatınca kirpma hatasini yapmıyor. Motionflow açtığım anda tekrar başlıyor. Duruma yazılımsal diyorlar değişim yada iade kabul etmeyecekler. Muhtemel yine dava sürecine gidecez??sanki ledler göz kırpar gibi çok hızlı kapanıp açılıyor. neden kaynaklanıyor bilemem ama elinizdeki ürün sorunlu hocam geçmiş olsun. işlem başladıktan sonra servis değişim yaşadığınız süreci anlatırsanız çok iyi olur hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende dün TV kurulumu yaptırdım 55xh9096.
Bildiğim kadarıyla 9096 & 9077 kasa renkleri dışında aynılar.
Dün ve bugün mesajınızı okuduktan sonra Kablo Tv ile HDMI üzerinden test ettim. Kendi uydusunu şuan için kullanamıyorum.
Yolladığınız videodaki gibi bir sıkıntı göremedim. Umarım tez zamanda çözülür.dahili uydu alıcısı ile deneyin lütfen. Hem girişlerini kullandığınızda bu hata olmuyor. Harici uydu alıcı ile denedim kırpma sorunu olmuyor. Dahili uydu alıcısı kullandığında kırpma sorunu oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kendi dahili uydusu ile deneme yapın. HDMI girişi ile yayın aldığınızda kırpma sorunu olmuyor. Ben bugün harici uydu alıcısı ile denedim kırpma olmadı. Ama dahili uydu alıcı da kırpma sorunu var malesef.