tarikk
Süper Üye
- 6 Ocak 2018
- 1,631
- 34
Valla kardeşim güven ve bilinç mevzusu tamamen.Güveniyor muyuz?Ya hepsini geçtim, devlet aç mı bırakacak sanki? Telefonla siparişe geçilir.
Neyin paniği bu?
Ne yapacak devlet tüm ekmeklere el mi koyacak?
Valla kardeşim güven ve bilinç mevzusu tamamen.Güveniyor muyuz?Ya hepsini geçtim, devlet aç mı bırakacak sanki? Telefonla siparişe geçilir.
Neyin paniği bu?
Ne yapacak devlet tüm ekmeklere el mi koyacak?
Valla kardeşim güven ve bilinç mevzusu tamamen.Güveniyor muyuz?

Samimi söylüyorum bakın bu günün tarihini unutmayalım, 14 gün sonraki verilerde yeniden konuşuruz.Sokağa çıkma yasağının geleceği belliydi günler öncesinden ama bizim insanımızda malesef çok duyarsız. İstanbulda bugün güneşli ve güzel bir hava vardı ve malesef çoluk çocuk herkes dışarda maskesiz dolanıyor, çocuklar sokaklarda oyunlar oynuyorlar, zabıta yada polis sireni duydumu apartmanın içine, onlar gidince yine sokağa.
Yasağa sözüm yok ama açıklanma zamanı hatalı, zaten marketlere 09:00-20:00 saatleri açık olacak dendi, sokağa çıkma yasağı ise 23:00 gibi duyruldu, bizim milletimizde öncesinde hazırlık yapmaz, yasağı duyan açık olan 3-5 markete hücum etmiş, kapan bu gece kaptı zaten virüsü. diğer bir konu vardiyalı çalışan bir çok insan var örneğin şuan işte olanlar 16:00-24:00 çalışanlar bu insanlar evlerine gece yarısı varıyor.
İletişim başkanı 5 maaş bey açıkladı nankörlük yapmaTEKNOWEST
Bu ülkede uzmanı dinleyenler,başkalarını dinleyenler olarak ayrılırız.Millet dışarı çıktıktan sonra fırınlar açık bilgisi verildi.İş işten geçtikten sonra.Ve ayrıca güvensizlik korkusuda var.Yani şu Pazartesi devam edecek mi? Açıklama problemimiz var.

Ülkenin seviyeleri diyiim sen anlaOy oranları peki?![]()
Yasak geleceği zaten belliydi ve özellikle İstanbul'u ilk başta kapatmalıydı. İstanbul bu ülkenin damarı. Milleti alıştırmalısın ilk başta çat diye yapamazsın.Bizim ülkemizde bilinç yok malesef.Ülkenin seviyeleri diyiim sen anlaYasak geleceği zaten belliydi ve özellikle İstanbul'u ilk başta kapatmalıydı. İstanbul bu ülkenin damarı. Milleti alıştırmalısın ilk başta çat diye yapamazsın.Bizim ülkemizde bilinç yok malesef.

ahh ahh..Egeye göç ettiler hocam.
Herkes mi ölmeye karar verdi anlamıyorum ki?
Lisede ders yerine camdan dışarıyı mı izliyorlardı?![]()
umut desene karantinayı villasının havuzunda geçiricekEgeye göç ettiler hocam.
Herkes mi ölmeye karar verdi anlamıyorum ki?
Lisede ders yerine camdan dışarıyı mı izliyorlardı?![]()
umut desene karantinayı villasının havuzunda geçiricek