Dedim ya santralin dibindesin diye bilmişim ama zyxel vmg3312-b10b kullanmıştım ara yüzü aynı tanıdık geldi ?Binanın içinde santral. Ben de evin tesisatını devreden çıkarıp kutudan cat6 ile modeme kadar direkt hat çektim. Modem zyxell 3912 b10k. Ama keenetic hero dsl ile değiştireceğim.
Benim durum nedirDedim ya santralin dibindesin diye bilmişim ama zyxel vmg3312-b10b kullanmıştım ara yüzü aynı tanıdık geldi ?
Hat değerlerin iyi wifi 5 yeni nesil modem yakışır sana
Senin değerlerde iyi santrale yakınsın güzel de sen 8 mbps'lik paket kullanıyordun ne ara 100 mbps pakete geçtinBenim durum nedir
4 dü 35 e geçtim birkaç gün öncede rica ettim 100 e cikardilar halen 29 ödüyorum amaSenin değerlerde iyi santrale yakınsın güzel de sen 8 mbps'lik paket kullanıyordun ne ara 100 mbps pakete geçtin
Firma sahipleri tanıdık galiba fiyat sabit kaldığına göre 29 TL ye 100 mbps kimse vermez.4 dü 35 e geçtim birkaç gün öncede rica ettim 100 e cikardilar halen 29 ödüyorum ama
Yok bi tanismislik yok sistemde paket halen 4 mps gorunuyor farkedilene kadar boyle kullanacagimFirma sahipleri tanıdık galiba fiyat sabit kaldığına göre 29 TL ye 100 mbps kimse vermez.
Ne yazık ki ülkemizde hız testleri pek güvenilir değil. ISS'ler kendi serverlarına yönlendirme yaparak ya da o sitelere öncelik vererek hız testi sonuçlarını manipüle ediyorlar.
Hat modeme ulaşan hız 100mps değil, hız profilini guncellememisler modeminiz 40mbps ile buluşuyor.Yok bi tanismislik yok sistemde paket halen 4 mps gorunuyor farkedilene kadar boyle kullanacagim
Hat modeme ulaşan hız 100mps değil, hız profilini guncellememisler modeminiz 40mbps ile buluşuyor.
Tam anlayamadimHat modeme ulaşan hız 100mps değil, hız profilini guncellememisler modeminiz 40mbps ile buluşuyor.