Modem bu.edit: sıkıntı yok alt yapınız 65mbps destekliyor değerleriniz iyi bağlantı kopma vs sorun yaşarsanız modem kaynaklı olabilir.
Hangi modemi aldınız sanırım ISS'nin verdiği modemi aldınız.
Sormuştun o modemi alma demiştim ISS 56 mbps hız tanımlamış gözüküyor max 45-50 arası hız alırsın . 10 mbps alıyorsan sıkıntı var.Modem bu.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Aslında kopma yok ama 75 Mbps lik paketi aldım. Hız testinde bazen 10 Mbps bazen 40-50 Mbps bazen 65 Mbps alıyorum.
Pitbull bunu al kaçırma bu fiyata bulamazsın yeni nesil
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ISS nin verdiği modem 360 TL o zaman indirim vardı 545 TL gibi fiyatı vardı 545-360=185 TL arda fark var bence o kadar pahalı değildi.Modemler pahalı geldi ondan almadım.
Peşin fiyatına 24 ay taksitle aldım? O yüzden buradan aldım. Bu modemi satabilirsem alıyım daha iyisini o zaman.ISS nin verdiği modem 360 TL o zaman indirim vardı 545 TL gibi fiyatı vardı 545-360=185 TL arda fark var bence o kadar pahalı değildi.
Modem deyip geçme evin demir başı devamlı kullanılan birşey çabuk bozulan birşey değil 185 TL fark pahalı geldiyse.
ISS nin verdiği yerine 150 TL ye satılan ikinci el zyxel vmg3312-b10b alsaydın 210 TL daha ucuz olurdu yine 210 TL fazla verdin
zyxel vmg3312-b10b şimdi kullandığın modem den daha iyi daha stabil çalışıyor ondan bütçe yetersizse bunu al demiştim.
Hayırlı olsun ne diyelim almışın artık ilerleyen günlerde sorun çıkarsa extra masraf yapıp ya modem yada router alırsın.
ISS yi ara modemi beğenmediğini iade etmek istediğini söyle iade et modemi ISS tamam modemi gönder derse modemi göndermeden önce yeni modem al oldu bitti modemi iade edebilirsin satarsan zarar edersinPeşin fiyatına 24 ay taksitle aldım? O yüzden buradan aldım. Bu modemi satabilirsem alıyım daha iyisini o zaman.
Ne yazık ki ülkemizde hız testleri pek güvenilir değil. ISS'ler kendi serverlarına yönlendirme yaparak ya da o sitelere öncelik vererek hız testi sonuçlarını manipüle ediyorlar.
Hat değerleri çok iyi senin ev santralin dibinde galiba santrale yakınsınİki telefon bir mi box s bağlı.