Kalenderadam
Aktif Üye
- 13 Eki 2018
- 203
- 40
Bir çok öneri olmasına karşın ben bile kararsız kaldım?
Bir çok öneri olmasına karşın ben bile kararsız kaldım?
kaç aydır tv araştırıyordum en sonunda aldım.. PHILIPS 50PUS7303... Teknosa'dan hediye çeki ve günlük indirimle 3.700 e aldım..hepsi burada ve n11 de bile 4.200 bandında tv... tv yi hemide 5 taksit ile aldım..olumlu olarak amblıgt harika,play storeden hemen hemen herseyi indiriyorsun,ıp tv dahil,oyun da...trt 4k var onu denedik,harika.. ama ondan öte 4k çok az,ne tavsiye edersiniz? olumsuz ilk başta aklıma gelenler...Kanal geçişleri çok kötü 4-5 sn de tv de kanalları açıyor,buna bir çözüm var mı sizce? Ayrıca kumandayı günceleyin diyor,basıyoruz,piller zayıf değiştirin diyor.. haydaa.. daha yeni takıldı.. phılıps ı olan var mı?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.mediamarketteki fiyatı görünce ne kadar ucuza aldığım daha iyi anlaşılıyor..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
teknosada bile 4.800 yani 1.100 lira kazancım var..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
n11 bile 4.350 ... 650 tl kar eğer n11 den alsaydım ithalatçı garantili olsaydı veya internetten almanın ne gibi zararları var,cevap verilirse tv alacaklara faydası olur değerli yöneticiler...
diğer sorularıma cevap verecek yok mu? phılıps kullanan özellikleİthalatçı garantili üründe garantiyi ürünü ithal eden veya anlaştığı servis verir.
Biraz daha onların inisiyatifine kalırsınız bence.
Distribütör biraz daha kurumsal/organize çalışır. (Tabi bu distribütörün müşteriyi memnun edeceği anlamına gelmez.)
diğer sorularıma cevap verecek yok mu? phılıps kullanan özellikle
phılıps iyidir fakat arıza durumunda (anakart - güç kartı ) değişmiyor arızalı kartlar merkez servise tamire gidiyor. bilginize.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
geçtiğimiz günler forumda paylaşılmıştı ariston hotpoint türkiyeden çekiliyor. yabancı markalarda bu sıkıntı var. aynı şekilde sony türkiye batık durumda panel arızalarını servisler ispanyaya gönderiyor. bu büyük bir sıkıntı bunları düşünerek alın
smart tv'den beklentiniz nedir, onu biraz daha detaylandırmanız gerek. Markadan markaya smart tv'ler uygulama olarak değişiyor. Benim gözlemlediğim Samsung ve LG'nin smart tv'leri uygulama açısından daha zengin. Ben misal Philips (43PUS 6262 uhd) kullanıcısıyım ve bu modelde hala Digiturk Play uygulaması yok. Smart uygulamaları da çok yetersiz zaten.
Bir de artık Android TV'ler daha popüler olduğu için yakın zamanda Smart özelliğinin de kalkacağını düşünüyorum. Bence kriteriniz smart olmamalı. Umarım istediğiniz gibi bir tv bulabilirsiniz.
Hocam bende 50pus6272 var linux tabanı digitürk play uygulaması var . Bence store a tekrar bir bakinsmart tv'den beklentiniz nedir, onu biraz daha detaylandırmanız gerek. Markadan markaya smart tv'ler uygulama olarak değişiyor. Benim gözlemlediğim Samsung ve LG'nin smart tv'leri uygulama açısından daha zengin. Ben misal Philips (43PUS 6262 uhd) kullanıcısıyım ve bu modelde hala Digiturk Play uygulaması yok. Smart uygulamaları da çok yetersiz zaten.
Bir de artık Android TV'ler daha popüler olduğu için yakın zamanda Smart özelliğinin de kalkacağını düşünüyorum. Bence kriteriniz smart olmamalı. Umarım istediğiniz gibi bir tv bulabilirsiniz.
smart tv'den beklentiniz nedir, onu biraz daha detaylandırmanız gerek. Markadan markaya smart tv'ler uygulama olarak değişiyor. Benim gözlemlediğim Samsung ve LG'nin smart tv'leri uygulama açısından daha zengin. Ben misal Philips (43PUS 6262 uhd) kullanıcısıyım ve bu modelde hala Digiturk Play uygulaması yok. Smart uygulamaları da çok yetersiz zaten.
Aktif olarak iptv youtube ve browser üzerinden film video izleyeceğim yani bi nevi bu tarz şeyleri pc den değilde tv den yapmak istiyorum. vestelde 2 yılda çöp oldu diyenler gördüm mesela bu tarz şeyler ile de uğraşmak istemiyorum. Görüntü keskinliği renk tabiki önemli ancak şuan uhd panalllerin hemen hemen hepsi benim kullanacağım int alt yapısında yeterli diye düşünüyorum (Malum türkiyedi int alt yapısından dolayı)
hani kasası ultra slimmiş çercevesi inceymiş gibi takıntım yok hesaplı olsun işletim sstemi ve işlemcisi sağlam olsun kafasındayım kısacası.