ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Elinize sağlık güzel olmuş baya emek var
Bir sonraki çalışma hayalet ekran olmalı
Bir sonraki çalışma hayalet ekran olmalı
Hemşerim araç Balıkesir'de ise canlı görmek isterim maşallah.
Eh ,adresi almış oludumgöre bilirsiniz paşacaminin orada aygazın karşısında
yaparız tabiki eaki nir tane vestel telefon varsa ?Eh ,adresi almış oludum
Bu arada ekranın da çok güzelmiş,unuttum sanma ,bende istiyorum bundan
Yazmamışım iyimi ,kusura bakma sakın valla ,ellerine sağlık bu arada,vestel telefon olmaz mı ,bende onu navigasyon olarak kullanıyorum arabadayaparız tabiki eaki nir tane vestel telefon varsa ?
bende v5.5 vardı kırılmasaydı o daha güzel olucaktıYazmamışım iyimi ,kusura bakma sakın valla ,ellerine sağlık bu arada,vestel telefon olmaz mı ,bende onu navigasyon olarak kullanıyorum arabada
Bendeki de 5.5bende v5.5 vardı kırılmasaydı o daha güzel olucaktı
vestel 5000 de usb host desteği yok yoksa geri görüş park kamerasıda olucaktı :(bende v5.5 vardı kırılmasaydı o daha güzel olucaktı
vestel 5000 yada e5 sanırımBendeki de 5.5
Arabadaki ne ,ne kullandın orada ekran olarak
Bizdeki 5.5 vsp355g olan,ama dediğim gibi ben sadece navigasyon olarak kullanıyorum,yani normal olrak araba kullanamıyoruz zaten ,illa navi olacakvestel 5000 de usb host desteği yok yoksa geri görüş park kamerasıda olucaktı :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
vestel 5000 yada e5 sanırım
vestel 5.5 telefona usb kamera bağlanırmı acaba alayım bir tane bağlanırsavestel 5000 de usb host desteği yok yoksa geri görüş park kamerasıda olucaktı :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
vestel 5000 yada e5 sanırım
yazılımı değiştirmeniz laızm baya bi =)vestel 5.5 telefona usb kamera bağlanırmı acaba alayım bir tane bağlanırsa
yapamam herhaldeyazılımı değiştirmeniz laızm baya bi =)
Az para değil bunlar ,ona göreyapamam herhalde