Dur önce tekerlek alalım sonra üstüne arabayı buluruz ?teşekkürler bende bilmiyordum böyle yeteneğim olduğunu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
karbratörlü olsun yalnız bozulma riski az oluyor
Dur önce tekerlek alalım sonra üstüne arabayı buluruz ?teşekkürler bende bilmiyordum böyle yeteneğim olduğunu
karbratörlü olsun yalnız bozulma riski az oluyor
hadi inşallah nasip olsun bu araç ilk aracı ilenin ya antikaDur önce tekerlek alalım sonra üstüne arabayı buluruz ?
göre bilirsiniz paşacaminin orada aygazın karşısındaHemşerim araç Balıkesir'de ise canlı görmek isterim maşallah.
Orada bir anahtarcı vardı.Düğün günü bana yardımcı olmuştu.Sonradan lösemi olduğunu öğrendim.Tekrar göremeden vefat etti. Şimdi o aklıma geldi.Eşi çocuğu vardı.İnşallah iyilerdir.göre bilirsiniz paşacaminin orada aygazın karşısında
mesafe takip,dvr kayıt,fren pedal sistemini şimdi dikiş makinesi motorundan düzenek hazırlıyorum ani fren yapa bilecek ,şerit izleme ile direksiyonun içerisine 2 adet dualshock titreşim motru var ardunio ile haberleşip şerit kaçırınca titriyorElinize sağlık, çok güzel bir çalışma olmuş. Mekanik işi zor değil aslında, sonuçta sanayideki onunla uğraşan adam da insan. Sadece uğraştırıcı olduğu için göz korkutuyor.? Xbox kamerası ile kurduğunuz sistem nedir? Biraz bilgi verebilir misiniz?
6 aydır bekliyorum geliştirici olarak gpt3 kodu ama sadece bir kısım verdiler aslında tam akkılı sistemi bu araçta test etmekti amacımArabaların içinde doğdum, araba hep en büyük hobim di, ama artık böyle işlerle uğraşacak ne zaman, ne de sabır var. Sizi tebrik ediyorum. Ellerinize, emeğinize sağlık.
Aman dikkat edin hocam araç sonuçta eski ne kadar elden geçirmiş olsanızda sürüş sisteminizi güvenli emniyetli yerlerde test edin. Dualshock motorları çok güzel düşünce olmuş bu arada. Pedala fiziksel müdahale yerine hidrolik sisteme ekleme yapılabilir aslında ama tabiki daha karmaşık ve maliyetli olur.mesafe takip,dvr kayıt,fren pedal sistemini şimdi dikiş makinesi motorundan düzenek hazırlıyorum ani fren yapa bilecek ,şerit izleme ile direksiyonun içerisine 2 adet dualshock titreşim motru var ardunio ile haberleşip şerit kaçırınca titriyor
6 aydır bekliyorum geliştirici olarak gpt3 kodu ama sadece bir kısım verdiler aslında tam akkılı sistemi bu araçta test etmekti amacım
ben işsizim =) boş gezenin boş kalfasıyım 2 yıldır =)Elinize sağlık. Ne iş yapıyorsunuz. Nerden geliyor bu elektrik elektronik bilgisi. Ben çok anlamam modlama falan.