Siz bence önce yetkili servise bir danışın derim.Daha sonra süreç ilerleyince duruma göre yol alırsınız...Servisin durumu nasıl bilmiyorum ama birinci basamak oradan geçiyor...F fikoloji, tkartal,
Adem Helvacı,
teknovest
ne yapmami onerirsiniz?kucuk sehirde oldugumdan acikcasi servisin temizlemesi bana daha buyuk sorunlara neden olacak gibi geliyor.obur yandan iade yada hakem heyeti surecine girsem yeni alacağım tvnin bundan iyi cıkacaginin garantisi yok.ote yandan bu durum can sıkıyor biraz.açıkcasi 2 ucu b..lu değnek hesabí?
ne yazıkki bu durumlar dış etken kaynaklıda olabilir çünkü 1,5 sene geçmiş, panel yapısı da olabilir. sony ile alakalı çok kötü servisleri yok ama ne geleceği belli olmayabilir, sonuçta panel bu. dün örnek vereyim bi tv açtım aynı bu şekilde toz vardı temizledim, meğer sadece alt katman değil panelin altında da toz varmış toplayınca anladım, tekrar açıp komple temizledim, öyle basit bir tv de değil ultura silim kasa televizyon, şimdide görüntü kesti sök tak sök tak, elimde eldiven olmasına rağmen statik elektirik atladı, işte bir panelin ömrü bu şekilde ne desem yalan olur, ama mecburi yön olarak servis gözüküyorF fikoloji, tkartal,
Adem Helvacı,
teknovest
ne yapmami onerirsiniz?kucuk sehirde oldugumdan acikcasi servisin temizlemesi bana daha buyuk sorunlara neden olacak gibi geliyor.obur yandan iade yada hakem heyeti surecine girsem yeni alacağım tvnin bundan iyi cıkacaginin garantisi yok.ote yandan bu durum can sıkıyor biraz.açıkcasi 2 ucu b..lu değnek hesabí?
yakinlastirinca sanki biseyin golgesi var.gibi.gelmistide.bana o yuzden sorayim dedim