Sen nerelerdesin mübarek insan... Özletiyorsun kendini, arada gir foruma ama düzgün şeyler yaz mümkünse... Böyle, ayda 25 öyroya sınırsız (bir de hızlıdır o internet) falan yazıp bizi çatlama lütfen...Türkiye'de en büyük sorun sınırsız internet vermiyorlar. 25 euro sınırsız internet kullanıyorum eve internet almadım televizyon ile telden paylaşıyorum ? günlük 30 gb kullanıyorum ?4 gb nedir
Vallahi yoğundum Hollanda'ya döndüm. Gelirim arada siteye. Çok yerde konu açamıyordum o sıkıntı. Tel yabancı onay veremedim ?Sen nerelerdesin mübarek insan... Özletiyorsun kendini, arada gir foruma ama düzgün şeyler yaz mümkünse... Böyle, ayda 25 öyroya sınırsız (bir de hızlıdır o internet) falan yazıp bizi çatlama lütfen...![]()
Dönmen iyi olmuş, buralar sinir stres sahibi yapıyor insanı.Vallahi yoğundum Hollanda'ya döndüm. Gelirim arada siteye. Çok yerde konu açamıyordum o sıkıntı. Tel yabancı onay veremedim ?
Umarım biride çıkıp 240 lira yapıyor demez ?Türkiye'de en büyük sorun sınırsız internet vermiyorlar. 25 euro sınırsız internet kullanıyorum eve internet almadım televizyon ile telden paylaşıyorum ? günlük 30 gb kullanıyorum ?4 gb nedir
Ben eğleniyorum...Dönmen iyi olmuş, buralar sinir stres sahibi yapıyor insanı.![]()
Bu hesabı yapanlarla Artık tartışmıyorum, doğrudan yok say yapıp geçiyorum.
Umarım biride çıkıp 240 lira yapıyor demez ?
Bizim ülke çok ucuz diye kıyas yapmazda kalp kırmayız![]()
Bu 2000 den 25 ve 250 düşmek kadar basit aslında ama bunu anlamayan biriyle karşı karşıya gelirseniz 3 saniye içinde ortamı terkedin?
Umarım biride çıkıp 240 lira yapıyor demez ?
Bizim ülke çok ucuz diye kıyas yapmazda kalp kırmayız![]()
Uyku saatinde bedava İnternet veriyor. 12-18 arası versene...
Bimcell de türk telekomun haftalık silsüpür kampanyası var mıYıllardır bimcel kullanırım