Sen nerelerdesin mübarek insan... Özletiyorsun kendini, arada gir foruma ama düzgün şeyler yaz mümkünse... Böyle, ayda 25 öyroya sınırsız (bir de hızlıdır o internet) falan yazıp bizi çatlama lütfen...Türkiye'de en büyük sorun sınırsız internet vermiyorlar. 25 euro sınırsız internet kullanıyorum eve internet almadım televizyon ile telden paylaşıyorum ? günlük 30 gb kullanıyorum ?4 gb nedir
Vallahi yoğundum Hollanda'ya döndüm. Gelirim arada siteye. Çok yerde konu açamıyordum o sıkıntı. Tel yabancı onay veremedim ?Sen nerelerdesin mübarek insan... Özletiyorsun kendini, arada gir foruma ama düzgün şeyler yaz mümkünse... Böyle, ayda 25 öyroya sınırsız (bir de hızlıdır o internet) falan yazıp bizi çatlama lütfen...
Dönmen iyi olmuş, buralar sinir stres sahibi yapıyor insanı.Vallahi yoğundum Hollanda'ya döndüm. Gelirim arada siteye. Çok yerde konu açamıyordum o sıkıntı. Tel yabancı onay veremedim ?
Umarım biride çıkıp 240 lira yapıyor demez ?Türkiye'de en büyük sorun sınırsız internet vermiyorlar. 25 euro sınırsız internet kullanıyorum eve internet almadım televizyon ile telden paylaşıyorum ? günlük 30 gb kullanıyorum ?4 gb nedir
Ben eğleniyorum...Dönmen iyi olmuş, buralar sinir stres sahibi yapıyor insanı.
Bu hesabı yapanlarla Artık tartışmıyorum, doğrudan yok say yapıp geçiyorum.
Umarım biride çıkıp 240 lira yapıyor demez ?
Bizim ülke çok ucuz diye kıyas yapmazda kalp kırmayız
Bu 2000 den 25 ve 250 düşmek kadar basit aslında ama bunu anlamayan biriyle karşı karşıya gelirseniz 3 saniye içinde ortamı terkedin?
Umarım biride çıkıp 240 lira yapıyor demez ?
Bizim ülke çok ucuz diye kıyas yapmazda kalp kırmayız
Uyku saatinde bedava İnternet veriyor. 12-18 arası versene...
Bimcell de türk telekomun haftalık silsüpür kampanyası var mıYıllardır bimcel kullanırım