tobacco
Süper Üye
- 5 Ara 2020
- 563
- 36
sen öyle sansunucuyu ben çoşturuyorum![]()

sen öyle sansunucuyu ben çoşturuyorum![]()
Ay sıralamasında birinciyimsen öyle san![]()
Ya toba sen felaketsinbenzaten ondan bunları koydum
![]()
![]()
Dalgamı geçmek için attı onları çözemedimYa toba sen felaketsin![]()
PHP kodlasından anlıyormusun acaba, merak ettimDalgamı geçmek için attı onları çözemedim
PHP, özellikle sunucu taraflı web geliştirmeye uygun genel amaçlı bir kodlama dilidirPHP kodlasından anlıyormusun acaba, merak ettim![]()
Hımm, yaptığın kodlamalar var mı,sadece merak ettimPHP, özellikle sunucu taraflı web geliştirmeye uygun genel amaçlı bir kodlama dilidir
Okul zamanlarımda yapmisligim varHımm, yaptığın kodlamalar var mı,sadece merak ettim![]()
Valla hızlı cevap vermen beni şaşırtıyor,on parmak kullanıyorsun laptopunu,bizim ibrahim gibi,ben a ya basarken sen alo yazıyorsun hızlısın, atiksin maşallahOkul zamanlarımda yapmisligim var
Telefon dan yazıyorum bilgisayardada hizliyim q ve f klavye eğitimleri aldımValla hızlı cevap vermen beni şaşırtıyor,on parmak kullanıyorsun laptopunu,bizim ibrahim gibi,ben a ya basarken sen alo yazıyorsun hızlısın, atiksin maşallah![]()
Tamam sustum artık, oramı sana bıraktımTelefon dan yazıyorum bilgisayardada hizliyim q ve f klavye eğitimleri aldım
İkisininde seri bie şekilde yazabilirim
TamamTamam sustum artık, oramı sana bıraktım![]()
Bir çok eğitim aldım şu zamanda kadar halada almaya devam ediyorum yeni Bilgiler öğrenmek beni çok mutlu ediyorTamam sustum artık, oramı sana bıraktım![]()
O yüzden bu forumdayimTamam sustum artık, oramı sana bıraktım![]()