tobacco
Süper Üye
- 5 Ara 2020
- 503
- 36
sen öyle sansunucuyu ben çoşturuyorum
sen öyle sansunucuyu ben çoşturuyorum
Ay sıralamasında birinciyimsen öyle san
Ya toba sen felaketsinbenzaten ondan bunları koydum
Dalgamı geçmek için attı onları çözemedimYa toba sen felaketsin
PHP kodlasından anlıyormusun acaba, merak ettimDalgamı geçmek için attı onları çözemedim
PHP, özellikle sunucu taraflı web geliştirmeye uygun genel amaçlı bir kodlama dilidirPHP kodlasından anlıyormusun acaba, merak ettim
Hımm, yaptığın kodlamalar var mı,sadece merak ettimPHP, özellikle sunucu taraflı web geliştirmeye uygun genel amaçlı bir kodlama dilidir
Okul zamanlarımda yapmisligim varHımm, yaptığın kodlamalar var mı,sadece merak ettim
Valla hızlı cevap vermen beni şaşırtıyor,on parmak kullanıyorsun laptopunu,bizim ibrahim gibi,ben a ya basarken sen alo yazıyorsun hızlısın, atiksin maşallahOkul zamanlarımda yapmisligim var
Telefon dan yazıyorum bilgisayardada hizliyim q ve f klavye eğitimleri aldımValla hızlı cevap vermen beni şaşırtıyor,on parmak kullanıyorsun laptopunu,bizim ibrahim gibi,ben a ya basarken sen alo yazıyorsun hızlısın, atiksin maşallah
Tamam sustum artık, oramı sana bıraktımTelefon dan yazıyorum bilgisayardada hizliyim q ve f klavye eğitimleri aldım
İkisininde seri bie şekilde yazabilirim
TamamTamam sustum artık, oramı sana bıraktım
Bir çok eğitim aldım şu zamanda kadar halada almaya devam ediyorum yeni Bilgiler öğrenmek beni çok mutlu ediyorTamam sustum artık, oramı sana bıraktım
O yüzden bu forumdayimTamam sustum artık, oramı sana bıraktım