teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Özdilek'te bulunuyor genellikle, bazen A101'e de geliyor.
Hangi özdilek bu "özdilek"
Tamam tamam ,gelip almayacağımValla bizim buradaki, orjinal yerindeki Özdilek
Özdilek'te bulunuyor genellikle, bazen A101'e de geliyor.
Hangi özdilek bu "özdilek"
Tamam tamam ,gelip almayacağımValla bizim buradaki, orjinal yerindeki Özdilek
Bu arada senin kalıp sabun olayını da deneyeceğim boş bir zamanımda. İçine gliserin yağı atıyorlarmış, bizimki herhalde gliserin atmadık diye olmadıTamam tamam ,gelip almayacağım
teraspy Emmi, senin önerinle yola çıktık, aşağıdaki videodan esinlenerek duş jeli yaptımBu arada senin kalıp sabun olayını da deneyeceğim boş bir zamanımda. İçine gliserin yağı atıyorlarmış, bizimki herhalde gliserin atmadık diye olmadı
teraspy Emmi, senin önerinle yola çıktık, aşağıdaki videodan esinlenerek duş jeli yaptım
Şu an işi bir ileri boyuta taşıdım, evde sıfırdan sıvı sabun üretmek için malzeme bakıyorum. Atık kızartma yağından sıvı sabun yapıyorlar süper bir şey.
Kızartma yaptıktan sonra kalan yağı atmayıp biriktiriyorsun, o yağlar ile sabun yapıyorsun. Çevre için 10 numara.
Sadece yağ ve kostikGüle güle kullanın
Atık kızartma yağı genelde çiçek yağı oluyor ,içine farklı bir şey katılıyor mu acaba ,ben köyde ısınma amaçlı kullanıyordum
Yaparken film çek bari ,kostik kokar biraz sanki,köyde öyle diyorlardı,veya başka kokan mı vardı unuttum ,şimdiden kolay gelsinSadece yağ ve kostik
Teşekkür ederim Emmi. Malzeme siparişi verdim, gelince deneme yapacağız bakalım. Kastil sabunu diye geçiyor, Tamamen doğal içeriklerden üretildiği için her türlü temizlikte kullanılabiliyormuş.Yaparken film çek bari ,kostik kokar biraz sanki,köyde öyle diyorlardı,veya başka kokan mı vardı unuttum ,şimdiden kolay gelsin
kostik kokusu keskindir, dikkat edilmesi gerekir solunum yolunu tahriş edebilir.Yaparken film çek bari ,kostik kokar biraz sanki,köyde öyle diyorlardı,veya başka kokan mı vardı unuttum ,şimdiden kolay gelsin
Yaparken video çekmeyi veya not almayı unutmayın, bizde faydalanırız.Teşekkür ederim Emmi. Malzeme siparişi verdim, gelince deneme yapacağız bakalım. Kastil sabunu diye geçiyor, Tamamen doğal içeriklerden üretildiği için her türlü temizlikte kullanılabiliyormuş.
Güvenlik önlemleri alacağız inşallah.kostik kokusu keskindir, dikkat edilmesi gerekir solunum yolunu tahriş edebilir.
Video çekme durumum olmayabilir fakat sonucu paylaşırımYaparken video çekmeyi veya not almayı unutmayın, bizde faydalanırız.
o zaman aşama aşama fotoğraf çekebilir misin.?Video çekme durumum olmayabilir fakat sonucu paylaşırım
İnşallaho zaman aşama aşama fotoğraf çekebilir misin.?