Sıvı Sabundan Kopuk Sabun Yapimi

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,730
40
Bu arada senin kalıp sabun olayını da deneyeceğim boş bir zamanımda. İçine gliserin yağı atıyorlarmış, bizimki herhalde gliserin atmadık diye olmadı 😀
teraspy teraspy Emmi, senin önerinle yola çıktık, aşağıdaki videodan esinlenerek duş jeli yaptım :hihi

Şu an işi bir ileri boyuta taşıdım, evde sıfırdan sıvı sabun üretmek için malzeme bakıyorum. Atık kızartma yağından sıvı sabun yapıyorlar süper bir şey.
Kızartma yaptıktan sonra kalan yağı atmayıp biriktiriyorsun, o yağlar ile sabun yapıyorsun. Çevre için 10 numara.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy teraspy Emmi, senin önerinle yola çıktık, aşağıdaki videodan esinlenerek duş jeli yaptım :hihi

Şu an işi bir ileri boyuta taşıdım, evde sıfırdan sıvı sabun üretmek için malzeme bakıyorum. Atık kızartma yağından sıvı sabun yapıyorlar süper bir şey.
Kızartma yaptıktan sonra kalan yağı atmayıp biriktiriyorsun, o yağlar ile sabun yapıyorsun. Çevre için 10 numara.

Güle güle kullanın :ok
Atık kızartma yağı genelde çiçek yağı oluyor ,içine farklı bir şey katılıyor mu acaba ,ben köyde ısınma amaçlı kullanıyordum :)

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,730
40
Yaparken film çek bari ,kostik kokar biraz sanki,köyde öyle diyorlardı,veya başka kokan mı vardı unuttum :),şimdiden kolay gelsin :ok
Teşekkür ederim Emmi. Malzeme siparişi verdim, gelince deneme yapacağız bakalım. Kastil sabunu diye geçiyor, Tamamen doğal içeriklerden üretildiği için her türlü temizlikte kullanılabiliyormuş.

Geri
Üst Alt