Hepgel
Aktif Üye
- 24 Kas 2020
- 242
- 39
Farklı frekans olarak bakmadım normal arama olarak cikan frekansa baktım oda aynı , ki şuan bazen FOX'ta da aynı durum var ?TV8'in farklı bir frekansı mevcutsa onu deneyin.
Farklı frekans olarak bakmadım normal arama olarak cikan frekansa baktım oda aynı , ki şuan bazen FOX'ta da aynı durum var ?TV8'in farklı bir frekansı mevcutsa onu deneyin.
Evdeki TV'ye baktım şimdi 12356 H 7100 frekansında yayın mevcut.Farklı frekans olarak bakmadım normal arama olarak cikan frekansa baktım oda aynı , ki şuan bazen FOX'ta da aynı durum var ?
Verdiğim frekanstaki yayın HD.Şuan işteyim ama akşam bakarım bende Sayın By_Trol un kanal listesi yüklü benden.
Bazen izlenemeyecek duruma geliyor. Tv8 HD idi sanırım.
Fox' a da bakabilir misiniz.Verdiğim frekanstaki yayın HD.
tv8 frekans sorunlu ise başka frekanslar denemeye gerek yok sanırım, Peki FOX'ta da ara ara oluyor mu ?tv 8 hd kanalının frekansı sorunlu aynı kabloyu başka cihaza takıyorsun orda kırılmasız seyrederken. diğer cihazı takıyorsun kırılmalı geliyor.yani cihazların tuner kalitesi bile etki ediyor.bu frekansta.
ben 90 lık çanak taktığım zaman tv8 izerinde ince ayarı yapınca genellikle hiç bir kanalda sorun çıkmıyor.tv8 frekans sorunlu ise başka frekanslar denemeye gerek yok sanırım, Peki FOX'ta da ara ara oluyor mu ?
O zaman komşulara sor bari en iyisi En azından o kanalın sinyal seviyelerini sorabilirsin meselaBenim tv 65 inch duvara monte arkasından bir bağlantı yapana kadar eriyip bitiyoruz dar alan çalışma imkanı zor o nedenle anten kablosunu çekersem bir daha takamam hanımla başıma bela alırım ben deneyemeyeceğim
O zaman komşulara sor bari en iyisi En azından o kanalın sinyal seviyelerini sorabilirsin mesela
Hımm,biraz sonra bakayım bendeki seviyeye (merkezi sistem),tam da yeniden kanal aratıyordum ,foruma girdiğimdebabamlarda bu şekilde onlarda da ara sıra takılıyor