Sinyal kalitesi %100 Seviyesi%20

TV8'in farklı bir frekansı mevcutsa onu deneyin.
Farklı frekans olarak bakmadım normal arama olarak cikan frekansa baktım oda aynı , ki şuan bazen FOX'ta da aynı durum var ?

Farklı frekans olarak bakmadım normal arama olarak cikan frekansa baktım oda aynı , ki şuan bazen FOX'ta da aynı durum var ?
Evdeki TV'ye baktım şimdi 12356 H 7100 frekansında yayın mevcut.
TV8 ve TV 8,5 çekiyor bu frekanstan.

Evdeki TV'ye baktım şimdi 12356 H 7100 frekansında yayın mevcut.
TV8 ve TV 8,5 çekiyor bu frekanstan.
Şuan işteyim ama akşam bakarım bende Sayın @By_Trol un kanal listesi yüklü benden.
Bazen izlenemeyecek duruma geliyor. Tv8 HD idi sanırım.

Verdiğim frekanstaki yayın HD.
Fox' a da bakabilir misiniz.
Eğer aynı ise Merkezi sistemde sorun var demek ki.

tv 8 hd kanalının frekansı sorunlu aynı kabloyu başka cihaza takıyorsun orda kırılmasız seyrederken. diğer cihazı takıyorsun kırılmalı geliyor.yani cihazların tuner kalitesi bile etki ediyor.bu frekansta.

Ayni şekilde bizim binada da merkezi sistem var Oturma odasindaki tv TRT kanalarini sorunsuz gosterirken salondaki Vestel TRT 4K kanalda kırılma yapıyor hat aynı hat

tv 8 hd kanalının frekansı sorunlu aynı kabloyu başka cihaza takıyorsun orda kırılmasız seyrederken. diğer cihazı takıyorsun kırılmalı geliyor.yani cihazların tuner kalitesi bile etki ediyor.bu frekansta.
tv8 frekans sorunlu ise başka frekanslar denemeye gerek yok sanırım, Peki FOX'ta da ara ara oluyor mu ?

tv8 frekans sorunlu ise başka frekanslar denemeye gerek yok sanırım, Peki FOX'ta da ara ara oluyor mu ?
ben 90 lık çanak taktığım zaman tv8 izerinde ince ayarı yapınca genellikle hiç bir kanalda sorun çıkmıyor.

Belirli bir polarizasyon, FEC veya bitrate'in üstü koşul gerektiriyor olabilir.
60'lık çanak yetmiyordur vs. vs.
Ya da anten kablonuz kalitesizdir.
Ya da anten ince ayarı kaçmıştır.

Benim tv 65 inch duvara monte arkasından bir bağlantı yapana kadar eriyip bitiyoruz dar alan çalışma imkanı zor o nedenle anten kablosunu çekersem bir daha takamam hanımla başıma bela alırım ben deneyemeyeceğim:bilmiyom
O zaman komşulara sor bari en iyisi :) En azından o kanalın sinyal seviyelerini sorabilirsin mesela :ok

O zaman komşulara sor bari en iyisi :) En azından o kanalın sinyal seviyelerini sorabilirsin mesela :ok

7BBD8A4A-AE4B-4482-B727-F5B625AF6510.jpg
531C5642-C137-4E8B-AF2B-3D2924D2C035.jpg

B653BB2B-1522-4F4B-92DD-03762755E4E1.jpg

babamlarda bu şekilde onlarda da ara sıra takılıyor

Sanırım sizlerin çanak ayarı kötü ,öğlen arkadaşımı aradım ,onun da çanak ayarı kötü idi ki belgesel kanallarının vıjıt-vıjıt (kendi tabiridir) yaptığını söylemişti :)
Aşağıdaki fotoda bizim sinyal seviyesi:

kanal8.jpg

Geri
Üst Alt