ensar online dediğiniz nedir= ISS mi?5TB az ki... ensaronline 15TB yapmış... ki onuda az buluyorduk... o hiç bitmiyor... asıl komediyi görmüyorsunuz 7Telebayt... telebayt... sözleşmenin kopyasında bile telebayt yazıyor...
ensar online dediğiniz nedir= ISS mi?5TB az ki... ensaronline 15TB yapmış... ki onuda az buluyorduk... o hiç bitmiyor... asıl komediyi görmüyorsunuz 7Telebayt... telebayt... sözleşmenin kopyasında bile telebayt yazıyor...
türkcel süperonline'nı almıştı ya...ensar online dediğiniz nedir= ISS mi?
sizin ensar dediğiniz devletin kablonet'i ayrıca süperonline halen Turkcell'de satmadıtürkcel süperonline'nı almıştı ya...

7TB çok yüksek değil ki... platformlardan yayın izlese 15TB katlar bile... benim geçen ayki kullanımım 740GB idi... çok mu?...Sözleşmedeki bilgi açık. Adamlar haklarını kullanmışlar. Bu noktada çok fazla kabahat bulamadım.
Buradaki tek sıkıntı; "bakın kullanımlarınız çok yüksek, şu seviyeyi geçtiğinizde ticari olarak ele alınıp hizmetiniz iptal olabilir" dememiş olmaları. Aslında onun için aramışlar da, sadece işyeri olup olmadığını sorup geçerek işgüzarlık yapan eleman yüzünden kopukluk yaşanmış gibi.![]()
bluraylerde var unutuyorsunuz 4K filmler blurayde kaç GB olduğunu hesaba katmıyorlar her gün 3~5 film indirse türknet aboneliği dayanmaz...1 TB nedir abi tek kişi günde 4.5 saat UHD Netflix izleyerek rahatlıkla doldurabileceği bir kota. Evde birden fazla TV varsa, çoluk çocuk tabletten youtube izliyorsa 2-3 TB çok rahat ulaşılacak rakamlar.
Bakın bu sadece video izleme. Bir de oyun oynuyorsanız PC'de olsun oyun konsolunda olsun farketmez yeni oyunlar en aşağı 50-100 GB. Call of Duty var 200 GB. Şimdiki oyunlar eskisi gibi de değil üstelik zırt pırt güncelleme geliyor güncellemeden de oynayamıyorsunuz.
7 TB falan bunlar kesinlikle anormal rakamlar değil ISS'leri savunmayalım savundukça daha çok tepemize çıkıyorlar çünkü.
Hocam bunların adı geçince hemen mevzu değişiyor tartışmada kraldan çok kralcı tayfanın eline koz geçmiş oluyor bunlara hiç gerek yok. Gayet normal legal bir ev kullanımında bile birkaç terabaytı çok rahat geçiyor öbür forumdaki tenyalar hala "ticari kullanım yapmayın" diye iss savunma derdinde. Gece gece sinirimi bozdularbluraylerde var unutuyorsunuz 4K filmler blurayde kaç GB olduğunu hesaba katmıyorlar her gün 3~5 film indirse türknet aboneliği dayanmaz...

SUPERONLİNE nedense 6.25MB/s olan hız steamde 6.7MB/s Dirt Shadown niye tam hızda inmiyor olabilir?... en azından 6.00MB/s oluyordu...Hocam bunların adı geçince hemen mevzu değişiyor tartışmada kraldan çok kralcı tayfanın eline koz geçmiş oluyor bunlara hiç gerek yok. Gayet normal legal bir ev kullanımında bile birkaç terabaytı çok rahat geçiyor öbür forumdaki tenyalar hala "ticari kullanım yapmayın" diye iss savunma derdinde. Gece gece sinirimi bozdular![]()
3G ile 300TB indirmiştim ama onuda her ay Linux dağıtımlarını ve oyunlarını denerken olmuştu... bunu bugünlerde yapamazdık heralde...Arkadaşlar bende Superbox sınırsız paket kullanıyorum fakat satın alırken imzaladığım kağıtta 1tb sınır koymuşlardı o sınırı aşarsam tek taraflı fes edliebiliceği yazıyordu.Kullanım istatistikerine baktım az önce 7 ayda toplam 7tb veri indirmişiz ortalama ayda 1 tb a yakın kullanıyoruz daha hzılı olsa çok daha fazla kullanırdık tabi
7TB çok yüksek değil ki... platformlardan yayın izlese 15TB katlar bile... benim geçen ayki kullanımım 740GB idi... çok mu?...
daha geçen aylara kadar kota sorgulamada adil kullanım kotası 125GB yazıyordu... upload güya 10mbps bana 5mbps...Hocam ben 7TB'ın çokluğuna azlığına değil, ISS'in iptal işlemi ve hukuki zeminle alakalı yaptım. Yoksa benim kullanımım da 600-700TB civarlarında geziniyor. Sadece Youtube, Prime ve standart internet kullanımı bu.
Bu arada 7TB kullanım kesinlikle az. Az olmasının yanısıra, kanunen sınırsız olarak adlandırılamaması gerektiğini düşünüyorum. Kota, adil kullanım, şimdi de bu. İnternetin temel insan hakkı sayılması Türkiye'de bir 50 seneyi bulur herhalde.