B
buse55635445
Yeni Üye
- 13 Eyl 2021
- 1
- 29
sil
Son düzenleme:
Ne desem bilemedim
Geç kaldınız.
Abi öyle güzel sallamışsın ki yalanları ' Oxford da yalan sanatı ana bilim dalı üzerine 4 üncü kez tezimi yazıyorum' bu yazdığına inanasım geldi.Busecim hoşgeldin
Adım Brad, dostlarım bana pit der. Pit stoptan gelir. Yaşım 27, Tıp okudum, üstüne hukuk mastırı yaptım, şu an Oxford da yalan sanatı ana bilim dalı üzerine 4 üncü kez tezimi yazıyorum. Bekarım ve 14 ayrı anneden doğan 16 çocuğum var (2 si ikiz doğurdu) Hayallerim arasında 17 inci çocuğumu Mars da doğurtmak var o nedenle sevgili Elen ile bu konuda dün akşam saatlerce konuştuk, mekiğini bana ödünç vermeyi kabul etti. Forum senin de belirttiğin üzere güzel bir yer. Kâh gülüyor, kâh eğleniyor, kâh bu dünyanın güzelliklerinden dostlarla bahsediyor, günümüzü gün ediyor, kebap partileri düzenliyoruz.
Sevgili günlük, Buse'ye kalbim kadar temiz bu sayfayı ayırdığım için benim azıma ..ıç
O avatar resmiyle sıcak bir hoş geldin pek bir manidar olmuş. Geleceği vardıysa da artık gelmez benceHoş geldiniz.
Abi bizim toplumda iki konuda ciddi zafiyet vardırAbi öyle güzel sallamışsın ki yalanları ' Oxford da yalan sanatı ana bilim dalı üzerine 4 üncü kez tezimi yazıyorum' bu yazdığına inanasım geldi.